Niš se ne sekirajte, ako me SRI ne zarobi da sedimo u nekoj kafanicu u debelom ladu, učestvovaću i ja sa starom Alfom, to bar nije problem da se dobije a meni nije stalo
@sky
kao prvo to je trkica na 201m...u svakom slucaju imace bolju trakciju od tebe,i staza je toliko dugacka da se izvrti prva i druga i eventualno samo ubacis u trecu...znaci glupo je porediti...na 402m bi se moglo porediti...bolje se ti cuvaj ovih koka-kola limenki ,jer to je njihova zona lova...u svakom slucaju krenes protiv onih sa zadnjom vucom pa vidis...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
ok, ok, ma zezam se, svestan sam toga da vrlo malo sansi imam, samo iz mene govori neki takmicarski duh
saznao sam koliko C4 ide u prvoj i drugoj
vrlo smo slicni, tako da tu ne mogu da ga lovim
4wd je uhhh
230ks je uhh
2.2 jos petak je uhh
jedino gde imam mooozda neku sansu da odrzim korak je manja masa za pokretanje iz mesta, mada ispaljivanje 4wd-a je nesto sto na ovakvoj trkici, kao sto rece miki, daje fantasticnu prednost
malo sam gledao snimak i ona konfiguracija asfalta mi se ne svidja
sa koje god strane da startujes, rwd automobile okrece ka beloj liniji, odnosno ka protivnickom vozacu
da makar ima mesta, pa da se ne popusta gas i koristi cela sirina onog uskog puta, pa ok, ali ovako....
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment