Saabo...pazi...nalepnica je extra,ali ne vozimo svi tjunirana kola pa da lepimo tako nesto.Bice smesno npr. ja sa plinom i sa tom nalepnicom...
Slazes li se?
Plin ama nema nikakve veze sa tim da li vozis tjuniran auto ili ne... Eto vidi Ivana, on vozi na plin i ima brdo konja, jel... A nalepnica oznacava mesto gde zivimo, a ne kakav auto vozimo
Saabo...pazi...nalepnica je extra,ali ne vozimo svi tjunirana kola pa da lepimo tako nesto.Bice smesno npr. ja sa plinom i sa tom nalepnicom...
Slazes li se?
Ja imam takvu nalepnicu, bar veći deo A ako je moj Opel tjuniran onda sam ja božić bata a benzina nije bideo 2 godine. Aj em pripadnik CannonBalla-a i tačka.
Ja imam takvu nalepnicu, bar veći deo A ako je moj Opel tjuniran onda sam ja božić bata a benzina nije bideo 2 godine. Aj em pripadnik CannonBalla-a i tačka.
OK...ako se vecina slaze da je to OK...onda sam i ja za...moze i ta nalepnica...ali mora obavezno i ova na tablicu...mislim ko hoce....
Imam jedan predlog.
Slazem se da stampamo banere za sofersajbnu, ali imam i jedan predlog.
U levom cosku treba da ostavimo cannonov znak sa strelicom ( on moze posebno da se otsampa u situ i da se naknadno zalepi u levi ugao).
Daj bre ljudi nemoj da pravimo neku filozofiju od ovoga,
moj predlog je da se lepi sa unutrasnje strane stakla,(obzirom da nas je vise koji nemamo zatamnjena stakla,a moze i koji par da se napravi za tamna) i neka jednostavno pise www. cannonballforums .se ali da bude kombinacija nekih lepih slova i boje.
Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Ne znam kako ti, ali ja ne zivim u SE, da ne kazem Svedskoj, vec u SCG (za sada), odnosno Srbiji. Tako gledano, besmisleno je da lepimo svedsku adresu.
Ali, ovde pocinje da kipi od filosofije; pocinjemo da dokazujemo da je najbolji nacin da ubijes ideju da osnujes komitet zaduzen za razvoj te ideje.
Glot ili frket, pitanje je sad; sofersajbna, ili sa strane, ili napred na tablice?
Comment