To stoji,da je malko tesko pretraziti jeste,ali onaj ko trazi ono sto zeli naci ce,sem ako se ne izbrise,mla reorganizacija na godisnjicu nebi bila naodmet,a sto ne i kadrovska
Ono sto nesme da se radi a to je EDITOVANJE tudjih postova...to nokako!
to je nekulturno...znaci ili nediraj ,ili brisi...a ne da neko pravi rezance od moga posta i da se igra filmskog rezisera!
Presao sam preko toga...reko aj nema veze...
evo primera: Jednoj zenskoj osobi ovde na forumu sam cestitao rodjendan sa pesmom TAKO MLADA.
neko je izbrisao ovo pesma TAKO MLADA...
Ko sta slusa od muzike njegov problem , i netreba da TUMACI da je to bila uvreda..posto NIJE uvreda..
a nacicu vam gomilu postova sa socnim psovkama i direktnim uvredama koji jos uvek stoje....
to je jedan primer.
a ima ih jos ali ok...
kome se nesvidja netreba da dolazi i to je to...
a ne da kaze lepo kao sto je rekao Jakovljevic ,pa da ga njih 316 napadne.
znaci ovo sam vam opusteno rekao..da nemislite da je neka TENZIJA u pitanju.
kaze narod : " Konja jase ko ga ima , a ne onaj ko u sedlu lepo izgleda "
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Ljudi samo polako docice sve to na svoje mesto, problem je sto u zadnje vreme ima mnogo novih clanova i postova, pa smo svi malo zateceni.
Otvara se previse tema pa je prilicno rastrkano sve , a i ove teme pretstavljanja novih clanova nas ubise.
Moderatori jesu malo nervozni jer im se sada posao bitno promenio, do pre par meseci posla sto se tice off-a skoro da nisu imali, ali sada je poceo da pretrpava forum na sve strane pa to mora da se kontrolise.
Najgore bi bilo da sad stari i stalni clanovi krenu da odlaze jer ipak smo svi dali neki doprinos da Canon dude ovo sto jeste i nije uopste slucajno sto sve vise ljudi dolazi ovde
Pozdrav i samo opusteno
ja zaista ne znam u cemu je problem, ako su moderatori nadlezni da oblikuju forum a jesu na njima je da procenjuju i rade a ja verujem da rade najbolje sto mogu i sa najboljim namerama.
ja sam veoma zadovoljan ovim forumom i ne vidim problem da se kao zajednica dogovaramo oko izmena u hodu radi lakseg komuniciranja u okviru tema/ licnih zelja.
slazem se sa boostom da je otvaranje stalno novih tema nepotrebno i dovodi do nepreglednosti i zbunjivanja a bitno otezava pracenje.
ako je prica nevezana za auto problematiku dovoljno je (po mom shvatanju) da se sve te price odvijaju u jednoj sobi, jednoj temi svastari.
ako nam se ne svidja neki moderator pojedinacno (meni su svi dobri) mislim da za svaki pojedinacni slucaj moze da se zali ko misli da je pogodjen...ja sam veoma zadovoljan iako su mi neke poruke izbrisane, verovatno sam preterao u necemu sto je procenjeno da nije dovoljno korektno, i ne zalim se.
tako i treba da bude, duh zajednice i opstih vrednosti treba da prevladava licna osecanja, koliko god je moguce.
ko misli da moze da radi posao bolje od moderatora za neku konkretnu temu/oblast neka se prijavi, mozda se i oproba i oseti koliko je to zahtevno.
ako je i ovo previse off brisite posle nekoliko dana...
Ekipa koja ima problem: Pozivam ih da, ukoliko postoji problem na relaciji chlan-moderator, izlozhe usmeno (pp - pm) Administratorima (Vujke - Boost) koji ce veoma lako iskontrolisati situaciju.
Shto se tiche generalnog uchestvovanja chlanova u radu foruma, imam samo pohvale i nadam se da ce tako biti u buducnosti, te da ce relacija chlan - moderator biti totalno bespredmetna (kao i do sada).
Svi mi chinimo ovaj forum i nikada ne bi bio ovo shto jeste, da nismo tako kvalitetna ekipa.
Ok je naglasiti nesto velikim slovima ili drugacijim fontom, pisanje cele poruke velikim slovima se smatra vikanjem jer drugacije se i ne moze docarati u text-u
sa off om samo brisanje ... em shto je nekulturno trovati tudj` thread em shto otezhava pretragu onome ko trazhi neshto u tom threadu da mozhda nauchi ...
zashto nemam EDIT svog posta kao opciju .. chini mi se da je bilo ranije ?
serach engine ... ? da li mozhe neshto da se uradi po tom pitanju radi laksheg trazhenja .. ?
tipa da se ubaci pretraga samo naslova thread-a bez pretrage samih postova ?
a ni one AND i OR opcije ne rade bash savrsheno ..
Comment