Pošto kiša definitivno neće da odustane, ostaje riblja čorba i okoliš od ribe ko hoće...
Većina vas zna gde stanijem ali za one koji ne znaju bolje mesto sastanka je parking ispred NS sajma, a i ako nekog pitate svi znaju za to mesto.
Pošto ništa ne spremamo onda može da se izadje u susret onim spavalicama pa se lepo skupite ispred Intera oko 10 sati pa lagacko na put.
Svi koji zalutaju ili hoće kasnije da dodju mogu da me nazovu na 064 236 9992 pa da im objasnim di smo ili da se dodje po njih.
Mesto klopanja je u Karlovcima, jedini semafor koliko znam na putu BG-NS u sred Karlovaca. Iz pravca BG-a kad se ide u Karlovce se na semaforu skrene levo... E to ne treba raditi, treba skrenuti desno u pravcu Dunava, ima neka pruga odmah koja se predje i naleti se na hotel posle 100 metara, čarda ej odmah desno od hotela na 50 metara. Prilaz je dobar i ima mesta za parking.
Ja ću ujtru da naručim čorbu a pošto ćemo tamo biti ranije biće vremena da se naruči i pečenej ko hoće...
Novosadistim je lako, mi ćemo viriti iz neke obližnje kafanice na parking i gledati kako nas vi tražite....
Znaci vi sada svi verovatno negde coolirate, a ja to sada saznajem. Ovih dana sam bio u guzvi, i tek sam jutros dosao iz Sapca, tako da mi je stvarno zao sto nisam sa vama!
Comment