bas mi je drago sto ste se super proveli i naravno jos draze sto su se drugari sa Fiat/Lancia dela foruma odazvali u velikom broju ( nisam ni sumnjao jer gde je meze i za popit` tu su drugari )
Nego bre citam i svaki post je kontradiktoran predhodnom...
@ brate minli sto je bilo rostilja na tone...
@ uzeo sam pola cevapa i deteline kolko sam mogo da izedem
@ ej bilo mi je muka od kolicine rolovanih krmenadli u cevapu sa slaninom...
@ oteo sam jednu kosku od dzekija ali me je izujedao kada sam hteo da mu maznem masnu krpu i onaj komad slaninice za podmazivanje...
Jedino se svi slazu u tome da je drustvo bilo extra i da su se od polaska, preko dolaska i do odlaska svi super proveli
Kao i u zivotu, to ti je varijanta ko se prvi snadje...Ja sam se najeo mesa(doduse i doneo sam 2 kg, da mi se nadje.. ), ali hleba jedva da sam nesto pojeo...
Treba pogoditi pravi momenat za hasanje, ili imati vezu pored vatre..
Originally posted by "uglavnom_bezopasni":2xvhkud0
Promotivne majce nismo dobili , sve ostalo ok
Ako mislis na HCS, one se kupuju, jedino HCS clanovi dobijaju popust.[/quote:2xvhkud0]
Ja sam mislio da su to one majce na kojima ima reklama sponzora, onda bi to trebalo da se poklanja, neću valjda da platim i još da reklamiram nekog?!? [/quote:2xvhkud0]
Nema to veze sa mnom, to je vlasnistvo HCS-a, tako da njih treba da pitas da li daju za dz...
@ICECUBE: Znaci, nikad vise ne sledi auto sa BGD tablama, a?
kad si ozezio, bre, jedva sam te stigao...
A tek SLR, nameracio se junak na junaka, Yugo na GSP, pa mila majka se spomenula, a mi sve gledamo...
Mesa je bilo ko drva ali kao i uvek svi odale pola vekne hleba i prave grozomorni sendvič a onda im je blam da ga napune mesom ili je vrelo pa hleba nestane a mesa ostane ko drva. Dokaz je da se onaj sirotan mučio još bar sat vremena da ispeče ostalo meso ali nije bilo leba. U obližnjoj radnji smo Kanarinac i ja kupili poslednej zalihe hleba i doneli. Učinili smo dobro delo jer smo dozvolili nekom lokalcu da uzme jednu veknu a sve ostalo mi
Nisi ti jedini Sale i nisam mislio na tebe ali kad se već javljaš onda znam di je ostatak, i treba da ti je muka
Ja sam pošteno podelio tulumbe pola vama pola meni
Pedja coach, znas me ti mnogo dobro od ranije, veruj mi
E stvarno nisam znao da misli na tebe,a naravno da te znam
Nego mi nije bilo jasno kog Bokija spominje SRI?
A gde su bili ostali..bash sam mislio da cu vas videti ,pa da poprichamo malo o svemu..da se zezamo,a i da poprichamo o ozbiljnijim stvarima,vezano za VW-clubove
Pedja sto se tice price za to,hvataj Dekija Hackera sa borom, a ne mogu da verujem da me, jer smo nas par sa loptom po prilicno divljali pored kola Kao sto rekoh nebitno je sve to da ne trujemo temu, opusti se i uzivaj.
Skijas posto vidim da ne priznajes da si pojeo sav hlebac onda sta da ti kazem mnogo si spor ,.
Nego u jednom trenutku sam uleteo u debatu sa starijim clanovima foruma, dora,bond sri,.......... i kao malo da ih isprovociram ili od svega toga sam dobio cusku i pedala na fudbalicu, matorci ko matorci ,,
Salim se ekpia za sve pare pozdrav svima koji su bili na rostilju!!!!!!!!
Comment