welcome chela
Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ovo je soba za predstavljanje i obično se poželi dobrodošlica. Rečenica da nadležni ne provociraju nije dobra za početak saradnje.Originally posted by celicpa bih najlepse zamolio nadlezne da mi ne brisu postove koji se NE KOSE SA PRAVILNIKOM i da ne provociraju i sve ce biti u redu.
S moje strane ispostovano, a nadam se i sa vase.
CHELIC
Nedležni odredjuju pravila a ne provociraju. Pridržavaj se pravila i sve će biti ok. Ovo ne treba da ode u polemiku, sve je rečeno.
Comment
-
-
Pa red je da se covek predstavi...
Sa malim zakasnjenjem (ali opravdanim
)
Tek sam juce uzeo svoj novi auto.
Ja sam Tibor iz Panceva.
Posle Yuga 55KS, Punta 75KS, sada ja red dosao na Stila 140KS ...
Kakva razlika
...
Hvala svima na dosadasnjoj pomoci...Stilo 1.9JTD 16v 140KS
Comment
-
-
Pozdrav ljubiteljuma ALFE
Konacno sam ispunio zelju - DA IMAM ALFU 147!!!
Jeste da sam cekao i mesec dana samo da izedje sa carine
ali se isplatilo!!!!
Slike cu postaviti kada je malo doteram!
Pozdrav
Nikola - Sremski Karlovci
Comment
-
-
Zhelim dobrodoshlicu svim novim forumashima! Na pravom ste mestu, postavite CBF kao svoj homepage i ne menjajte kanal...
@niguel: drago mi je shto si ispunio sebi zhelju, ali shta bi rekao da si auto chekao i trazhio kao ja - svih 6 i po' meseci?
Alfa sekcija te ochekuje...
Uzhivajte u forumu...
Comment
-
-
Re: Pozdrav ljubiteljuma ALFE
Pričao sam Afistima o tvom auto i iz prve su pogodili koji je model na osnovu mog stručnog opisa: kupio čovek alfu kao player samo kraćuOriginally posted by NiguelKonacno sam ispunio zelju - DA IMAM ALFU 147!!!
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Nisam je cekao toliko, ali sam imao uzasan maler da mi se otvori hauba u toku voznje, pa sada moram sto pre da je dovedem u normalno stanje jer ne mogu ovako da je gledam!!Originally posted by overspeedZhelim dobrodoshlicu svim novim forumashima! Na pravom ste mestu, postavite CBF kao svoj homepage i ne menjajte kanal...
@niguel: drago mi je shto si ispunio sebi zhelju, ali shta bi rekao da si auto chekao i trazhio kao ja - svih 6 i po' meseci?
Alfa sekcija te ochekuje...
Uzhivajte u forumu...
Pozdrav svim Alfistima iz Sremskih Karlovaca
Comment
-
-
Bojan iz Zrenjanina, 35 god, vozio od svoje osamnaeste svašta i to po mnogo kilometara, u svom posedu bili: 101, y-55, florida 1.3, renault 4, a u porodici se voze i golf 1D, Corolla 1.6.
Trenutno vozim Fiat Punto mk2b, 2004, 1248ccm multijet
Comment
-
Comment