Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sta to vredi, chujem da je bio zauzet jureci po livadama okoloOriginally posted by Timothy LearyO bre Honda pa upoznao si se sa devojkom u nedelju a ti tako.....Originally posted by HondaDobrodoshao ili dobrodoshla?
Dobro nam dosla
Honda NHF
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
E momci,pa oni su stalno pored mene kada sam na netu,a Nosketov(marsovac 600F) komp skuplja prasinu.I onda me smaraju da im trazim slike i pokazujem ostale zanimljivosti na sajtu.Stalno pricaju o 14.,a kada sam im pokazala majice kluba bili su odusevljeni.To cemo Vas sve pitati u subotu,oko clanarine kao i za velicine majici jer nam za Debelog treba jedna 2-3 extra large.
Comment
-
-
Pozdrav svim novima....
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
UUU kakav uvod pozdrav za jos jednog clana italijanske bande(najzad resio da udomi nemca)
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
-
E pa pobratime,dobrodosao konacno na Cannonball!
Valjda ces nesto korisno i da naucis!Ha,ha,ha...
Comment
-

Comment