Pozdrav svima Kupio ja pre neki dan Alfu 156 pa rekoh da vidim imam li istomisljenika na internetu. Kad ono ceo klan, klub obozavatelja, forumi... Odusevljen sam!!! Druzicemo se redovno
Alfisti su jedini bolesnici koji su zarazeni virusom a ne zele da ozdrave
Pozdravljam sve clanove foruma.Ja sam Igor iz Novog Sada i ponosni sam vlasnik CITROEN BX 16TRS, od 2.04 2006.Ovo mi je prvi CITROEN u zivotu i neverujem da ce od sad da bude derugih sem CITROENA.Jos jednom svako dobro svima koliko nas ima!!
...bolje vas nasao......zovem se milos iz zemuna sam.....studiram visu poslovnu....83 sam godiste......vozim ford eskorta IV automatik 1.6.......na plin naravno zato sam ovde razume se ....to bi bilo to za sada.....pozdrav
about:
82. god.
student na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u ZGu.
pasionirani zaljubljenik u VW vozila.
bavim se GSM tehnologijama, IT developingu, programiranjem i tako, manje više gdje je PC tu sam ja:-)
A isto tako mi je drago da sam sad ovdje na ovom forumu, samo letimičnim pregledom je jasno da je to gnijezdno vrlih stručnjaka!
nadam se uspješnoj razmjeni informacija!
Pozdravljam sve clanove foruma.Ja sam Igor iz Novog Sada i ponosni sam vlasnik CITROEN BX 16TRS, od 2.04 2006.Ovo mi je prvi CITROEN u zivotu i neverujem da ce od sad da bude derugih sem CITROENA.Jos jednom svako dobro svima koliko nas ima!!
kad budes izremontovao dovoljno bombi,shvatices da bx i nije neki
Pozdrav svim novim clanovima, nemojte sad da zabusavate nego na postovanje
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment