Miroslav iz Podgorice, vozim A4 1.8 20V
Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ZarinjoPozdrav svim clanovima foruma. Zovem se Zarko i zivim u Perth-u, Zapadna Australija. Inace sam iz Savinog Sela, opstina Vrbas. O forumu sam saznao od Boost-a inace mog brata od tetke. Vozim Mazdu Lantis, (evropska verzija se zove Astina 323, Sedan).
Veliki pozdrav iz Ozilenda.
Pozdrav svima!
Comment
-
-
Jos jedan novajlija
Pozdrav svima... zovem se Nebojsa, zivim na dorcolu
Trenutno vozim Kiu Magentis....
Odusevio sam se kada sam nasao ovaj sajt...
o automobilima znam ponesto ali evo prilike da naucim malo vise....
Forum je do j...a
Veliki pozdrav svima!
Comment
-
-
Mazde
Originally posted by VockoOriginally posted by ZarinjoPozdrav svim clanovima foruma. Zovem se Zarko i zivim u Perth-u, Zapadna Australija. Inace sam iz Savinog Sela, opstina Vrbas. O forumu sam saznao od Boost-a inace mog brata od tetke. Vozim Mazdu Lantis, (evropska verzija se zove Astina 323, Sedan).
Veliki pozdrav iz Ozilenda.
Pozdrav svima!
Comment
-
-
Pozdrac svima ja sam Nikola iz zemuna, vozim hondu civic 1.5lsi i caletovog mercedesa 124 200d, dosta vas me zna kao nemanovog starijeg brata, toliko za pocetak.Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.
Comment
-
-
-
Predstavljanje...DD
Zovem se Milos Vejnovic (23),iz Novog Beograda sam,student Masinskog fakulteta u Beogradu...voznju sam polozio pre 5 dana i trenutno nemam auto,a planiram da to shto pre imenim...DD
Comment
-
Comment