cao swima.....ja sam marko....zovu me karter.....iz nbg.....wozim fiat stilo 1.9 jtd 115ks plawi.....stawicu neke slichice pa da widite....pozdraw swima!
2007 otishao Fiat Stilo 1.9 JTD
sada Passat 2.0 TDI
pozdrav svima
ja sam Mirad iz BiH (Zenica), trenutno vozim VW ali planiram preci na hidraulicara Citroën a ovak forum ima toliko korisnih tekstova i savjeta
Pohvale za Site
Veliki pozdrav svima sa foruma.Zovem se Aleksandar i nalazim se u Kraljevu.Vozim crvenog Fiat Coupe-a 20V Turbo.Inace sto se tice ovog auta i inace Fiata poznajem ih prilicno dobro tako da se nadam da ce moje iskustvo sa njima moci nekome da bude od koristi.Pre ovog auta koji trenutno vozim imao sam Bravo HGT i TIpa 16v Turbo sa motorom od kupea.Jos jednom veliki pozdrav.Cao
Pozdrav za sve sa foruma, a pogotovu za one slicne meni-manijake koji obozavaju kola (pogotovu svoja) i koji bi poslednji dinar ulozili u svog ljubimca! Zovem se Nenad, zivim na Novom Beogradu, blok 61. Imam 19 godina, tako da je predamnom puno, puno lepih trkackih dana! Moj auto je renault clio 1.5 dci. Po meni najlepsi klio u gradu iz te klase. Na to sam veoma ponosan! Okacicu par slika da se u to i sami uverite... Zelja mi je da od obicnog dizela napravim monstruma, pa cemo videti...
Vlasnik sam AR 75 2.0 od 1997, trenutno je neregistrovana vozi se drugi auto a alfica je bila kod kozmeticara pa je jos uvek u fazi sredjivanja. Kad bude gotova bice i slicica, inace sam citac foruma vec duze vreme i za entuzijazam svima skidam kapu! Pozdrav!
Comment