Pozdrav. Saznao sam za ovaj sajt od drugara. Vozim Mazdu 121 1991 godiste. Moje znanje o automobilima je pocetnicko, pa se nadam da cu ovde naci prave savete.
Ovako..
Iz podgorice sam
ucim elektro skolu drugi razred imam 17 godina zovem se tihomir i imam audi 100 2.3 e 1991 god full presao nesto manje od 130000
Pozdrav svima. Iz Lazarevca sam, ime Aleksandar, po zanimanju mašinski inženjer motornih vozila, 69. godište, član sam nekih drugih foruma u vezi automobilizma već nekoliko godina. Ljubitelj italijanskih (srcem) i japanskih (glavom) automobila, posle 15-ak automobila, poslednjih godinu dana vozim Daewoo Espero 2.0 CD (extra friendly price) kupljen od poznanika prvog vlasnika, ugradio venturi Landirenzo gas, atest odrađen.
Poz. svima, ja sam novopecheni alfista zvani Mirko iz podgorice, do skoro sam ovaj forum chitao iz zabave, a sad na zalost iz potrebe mada ne sumnjam da cu ovdje naci dosta korisnih informacija koje ce mi koristiti.
Inace sam iz Podgorice, vozim Alfu156, inache moj prvi auto i 24god.
Pozdrav svima,
automobili su uvek bili deo moga interesovanja.Trenutno sam u fazi razmisljanja o restauraciji oldtimera i to iz vremena 70-ih. Kupe opcija je imperativ a trenutno su u opticaju Opel Manta i Ford Taunus. Ako ima jos predloga slobodno..
Caos ja sam Bojan iz Batajnice sa ,vozim Fiat bravo 1.6 16v volim da menjam auto po svojim nekim vizijam.Amaterski se bavim modeliranjem i izradom branika i po malo farbanje,sve u svemu sam svoj masjtor.Pozz jos jednom
Comment