Pozdrav svima,evo i ja da se registrujem.Ja sam Steva iz Beograda,inace Comijev rodjeni burazer(Comi sa foruma).Nisam se do sada registrovao jer mi je bilo glupo da kuckamo sa istog kompa,a pritom i vozimo isti auto.Za one koji neznaju imamo dva Opela(Vectru B i kadeta E),i burazer je clan OPCS-a.Pozdrav za sve vas...
Poseban pozdrav za ekipu koja ce se slatko nasmejati na moj nick.....
Evo i mene...veliki pozdrav za sve vas....povremeno sam "prisutan" na forumu u vidu gledaoca ali sada je doslo vreme da vam se i ja pridruzim.
Iz Cuprije sam, bavim se racunarima, automobile volim od malena, kao klinac sam kao i svaki drugi rasturao igracke .
prvi auto Kadett 1.6 a sad Alfa Romeo 33 1.7 IE '89.
Italijene volim tako da je alfica pravi pogodak,kad bude malo lepse vreme slikam auto....
Pa da krenemo....
....malo je strokava ali prava zmija na putu.....
Pozdrav, Vuk iz Beograda, uchesnik 402 streetrace-a. Vozio Fiat Coupe 20vt, sada vozim kadetta restyle i josh poneshto. I dalje ne volim opela svim srcem. Pozdrav svima.
"Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"
Veliki pozdrav!
Oduvek sam voleo da crtam besne automobile. Mislim da je to odličan početak Jednog dana ću voziti Mini Cooper S, Johny Cooper Works, 225 konja, supercharger, dve bregaste, 1600 (jeftina registracija, neprocenjiv osećaj)... Za sada vozim mog malog besnog Citroena AX-a, 1.1, 55 konja, 660 kila i učim kako auto diše - prvih sto metara na semaforu su MOJI!
Comment