Ja sam David iz Beograda '76..radnik udarnik..vozim hyundai accent gs '96..
nisam ulagao u njega nekih 2-2,5god..sem standardnog servisa...sve do marta ove godine...iscukao sam ga malo vise,zanemario motor,gume,limariju,enterijer...e sad je dosta rekao sam...bilo mi ga je vise zao da ga gledam takvog..sada svaki dinar od plate odvajam za njega..malo po malo-da bude jos lepsi i brzi...fond mi je nekih 1000e-dobro da sam vas nasao jer ce te mi sigurno trebati(da me finansiski pripomognete...Hi-hi)...sumnjam ja vama da cu moci...do kraja maja cu ga zavrsiti tada cu da okacim i slike...imao sam nekih 18 stavki da odradim sto vecih sto manjih...stigao sam cini mi se do 12...hvala na dobrodoslici..
Ne znam mnogo o automobilima, osim što sam tehnolog nemetala pa su mi specijalnost zaptivači, kočnice i lamele, tu se završava moje znanje, ako je to uopšte znanje, o automobilima.
Ali ima nade da učestvujem u diskusijama, vi meni o sklopovima a ja vama o kočnicama.
Naravno da to jeste znanje, inache ne znam kakvi bi bili automobili bez lamela i kochnica?
Svako ko je ovde doshao sa pravim namerama je dobrodoshao, ako je josh pride i tehnichki struchan u bilo kom smislu onda neka se spremi da podeli znanje...
Comment