Pozdrav svima na forumu, zovem se Marko, 21godina, vozim opel astru 1.6 16v 2000.god.... Vec neko vreme prelistavam forum, iscitavam teme, pa se tek sad nekako uclanih. U svakom slucaju, forum je odlican, samo napred sa dobrim radom i sve najbolje u novoj godini.
Marko ako želiš da te ljudi ne pamte po imenu kao da je konzerva bačena niz stepenice, javi se da ti promenim Nik
A mislim da će malo njih znati da ti u potpisu piše auto koji voziš
Hvala, hehe i na poruci u bin codu. U pravu si, ako nije problem promeni ga u recimo Marko4D ( pocetak hex coda, 4D61726B6F00 = Marko). Nisam imao bolju ideju u trenutku registrovanja Za potpis cu vec nesto smisliti.
Eto... 'fala jos jednom, na dobrodoslici, promeni mi nick ako nije problem, i u okolini sam od sad pa nadalje . Srdacan pozdrav!
Ja sam Urosh iz BG-a, tacnije Karaburma, gotivim mnogo Yugice i vozim naravno jednog
Vec dute vreme pratim i citam forum al nikako da se registrujem al eto doslo je i to vreme.
Pošto nisam bolji ni od koga evo i mene ...dolazim jer kao i drugi imam određenih problema koje treba
rješiti iako NEMAM POJMA o mehanici.jedva malo, malo se nešt kontam pa molim Vas da imate strpljenja.
Pozdravlja vas Shrek koji vozi Fiat brava 1.6 16 V + plin
Pozdrav svima na forumu
Ja sam Vladimir Aksentijevic iz Kragujevca. Bavim se servisiranjem racunara, ali su mi automobili najveca strast. Bavim se moze se reci iz hobija vec 10-ak godina farbanjem, poliranjem, zastitom od korozije automobila kao i restauraciom oldtimer-a... Tu sam da pomognem svakome iz ovih oblasti kojima se bavim.
Vozim Yugo 55 1989 godiste. Tamno plava sedefasta metalik boja sve ostalo uglavnom stock.
Comment