Dobrodosli na CBC forume (predstavljanje) [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • @lix
    CBC Senator XXL
    • 17.12.2004
    • 875
    • Panchevo, Serbia; Moscow, Russia

Dakle:
    za TETKA
    Izvinjavam se, nisam se dobro izrazio. Auto ima istu karoseriju kao i Ivvanova, ali je pogonski sklop motor-menjac iz navedenog tipa.
    izvinjavam se jos jednom
    za Ivvana:
    Nase mazde moraju kada su ugasena svetla da prilikom ablendovanja podignu far, blicnu, i vrate se u pocetni polozaj. Vrlo je efektno na "auto putu" Beograd-Pancevo, obzirom da je ogranicenje samo 60km/h a kerova kol'ko 'oces - pa samo sevam
    Ocigledno nesto kod tebe nije ispravno. Najverovatnije da je kontakt u pitanju jer sam i ja imao isti problem koji sam sasvim slucajno resio, petljajuci nesto oko elektrike kad sam stavljao muziku.
    Inace, moja mazdica je spustena, sa tvrdim ogibljenjem i niskoprofilnim gumama i kadicama, a unutra je "sve na dugme", potpuno crn enterijer i eksterijer.
    Problem mozes privremeno da resis tako sto ces posle pandura da podignes farove "na suvo" sa dugmetom koje se nalazi sa leve strane volana (bar ga ja imam), znaci, farovi ce biti podignuti (ali ne i upaljeni) pa ti onda "sevaj"
    Za Wiza:
    pa nailazio sam, uglavnom na SAAB 900i cene su sarene i nisu niske obzirom na velicinu auta a krecu se od 1200EURa za 1985, krntija, do 3000EUR 1989 stanje j**e kewu. Bio je samo jedan turbo (ne i aero) u Pancevu ali sam na vreme kontaktirao BOOST-a koji mi je rekao za manu sa menjacima sto je na ovom bio veliki problem (prilikom prebacivanja u rikverc)
    Ima SAABa 9000 dosta i po oglasima i ovako da se prodaju, ali su krajnje nepouzdani sto se tice papira, jer su ih '90-ih godina vozili ljudi van zakona, (bili su popularni u tim krugovima) tako da ako ne proveris auto moze da se desi da ti ga uzmu prilikom pokusaja registracije.
    Nekako mi je SAAB OG 900 potuno cool, i mnogima jako ruzan, a sto je najbitnije - krajnje je nezanimljiv auto lopovima.
    Jos malo o mazdi:
    Imao sam ranije jedan post o karakteristikama ovog auta na putu ali je obrisan posle sqiptarskog napada
    Ide opako, vrlo je lagana, (oko 850kg ), pri normalnoj voznji trosi prosecno oko 7,7l
    (u gradu kad se zezam oko 13l)
    Maksimalno brzo sto sam je vozio je bilo 195km/h. Nisam smeo brze, (ovo je bilo na oko 6000o/min) jer su gume bile stare i nisu bile balansirane pa je auto preto da ce da se raspadne

Pozdrav
    Što više za što manje

Comment

• Ivvan
      Moderator
      • 29.09.2004
      • 1574
      • Nis
      • SAAB 9000

Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

Pozdrav za novopridosle clanove!
        Power of dreams !!!

Comment

Dobar dan svim clanovima i pretpostavljenima.
          Na insistiranje mog prijatelja koji se ovde vodi pod M-power sam se registrovao na ovaj forum i upravo sam sa njim i malo me uvodi u pravilno koriscenje foruma.
          Posto mi je rekao da ovde ima i video sam dosta interesenata i pitanja u vezi autogasnih uredjaja trudicu se da pomognem koliko mi slobodno vreme nalaze i da mog prijatelja oslobodim branjenja ove marke uredjaja u moje ime i ako vidim da se mnogo ne trudi i molio bi unapred da mi oprostite jer slobodnog vremena takoreci nemam pa cu verovatno kasniti sa odgovorima. Ovom prilikom posebno pozdravljam moje kolege IvanaT i Doru koji su zaduzeni za LOVATO a ja cu se truditi da pomognem u vezi BRC uredjaja, tako da cemo biti potpuni sa najcesce koriscenim uredjajima kod nas i ovaj forum uciniti kompletnim.
          Pozdrav svima

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Originally posted by RankoBRC
            kasniti sa odgovorima. Ovom prilikom posebno pozdravljam moje kolege IvanaT i Doru koji su zaduzeni za LOVATO a ja cu se truditi da pomognem u vezi BRC uredjaja, tako da cemo biti potpuni sa najcesce koriscenim uredjajima kod nas i ovaj forum uciniti kompletnim.
            Pozdrav svima
            Pozdrav i tebi i dobrodošao, najzad da možemo argumentovano razgovarati kao majstori
            O broju uredjaja i zastupljenosti, možemo u odgovarajućoj temi
            Ja nisma zadužen za Lovato, zadužen sam da nadzirem forum a Lovato ugradjujem )

Ima dosta pitanja oko BRC uredjaja za koje ćeš ti dati bolje odgovore i uopšte oko autogasa pa je svaka pomoć dobrodošla.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• BOOST
              Founder - Admin od Začetka
              • 29.09.2004
              • 8726
              • Gislaved//Sweden
              • SAAB 9000 AERO R; SA

Hm.. pustis M-Poweru na ruku i odma pocne da pravi Auschwitz od CBa

Salim se , nemoj mi zameriti, ja i gas slabo ali ´bem ga CB ga voli

Dobrodosao!!!
              Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
              move your mind

Comment

• Logic
                CBC Član
                • 19.01.2005
                • 75
                • Bgd

pozdrav svima na forumu! iako sam se odavno registrovao nisam se predstavljao jer mi je trebalo mnogo vremena da iscitam forum.
                zovem se dusan, iz beograda sam i necu vam reci koji auto vozim jer ga se stidim . prizeljkujem da dobijem na loto-u kako bi ovaj mogao da zabodem u dunav!

p.s. veeeeeeeliki pozdrav za hondu koji me je pozvao na forum! covece,najiskrenije: HVALA!!!!!!

Comment

• kilson
                  Moderator
                  • 09.10.2004
                  • 3216
                  • NoviBGD
                  • AR 75 GT

Avatar mozhesh upload-ovati sa svoje mashine - direktno.

Ako hocesh kachiti slike generalno, poseti www.imageshack.us

Pozdrav i dobro nam doshao!
                  Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Nenad
                    CBC Senator XXL
                    • 06.01.2005
                    • 1364
                    • BBgd/Mow

Pozdrav i dobrodosao.
                    Ne treba da se stidis marke/modela svog auta. Los auto je samo onaj koga vlasnik ne pazi i odrzava, svi ostali su dobri.

P.S. cilj tjuninga nije da tvoj auto bude najlepsi i "najbrzi/najbolji", nego da personalizujes njegov izgled i karakteristike. Namerno nisam rekao da poboljsas nego da personalizujes, zato sto svako ima svoj ugao gledanja na auto.
                    Boost or bust...

Comment

• Buba
                      CBC Član
                      • 30.04.2005
                      • 20
                      • Beograd

Pozdrav svima!
                      Ja sam Bojana, pratim domaci auto sport i uredjujem GonzaRacing.com forum koji se bavi uglavnom auto trkama u SCG.

Citam vec dugo CB forum, ali sad nadjoh vremena i da se uclanim
                      Moj zivot nije lak, al' barem imam stila,
                      jer kako god okrenem sve sam zivo napravila!
                      Transparenta sam kao vladini prvaci suvereno vladam terotorijom,
                      samostalne drzim sve u šaci, ne padam pred kolektivnom euforijom..

Comment

• Gonza
                        CBC Član
                        • 30.04.2005
                        • 11
                        • Beograd

Cao svima.
                        Ja sam Igor ali me svi vec godinama zovu Gonza.
                        Bavim se aktivno auto trkama.
                        Hteo sam i ranuje da se uclanim na ovaj super forum ali sam cekao da prvo predstavim auto.
                        www.gonzaracing.com

Comment

Evo i ja da se predstavim posto sam relativno nov u ovome.
                          Zovem se Vlada i iz Smedereva sam, i kao sto se iz komentara i slike vidi bavim se autoprevozom.
                          Volim tuning (styling manje-vise), aute, kamione. Dobro, malo vise kamione ali nema veze.
                          Vozim Volvo-a 440 turbo 120PS i nameravam da ga menjam za neko malo ostrije auto. Pa, ako imate kakvih ideja...
                          Pozdrav svima!
                          P.S. Ima li kakvih kamiondzijskih tema ovde?
                          P.S.S. www.svempas.se - odlican sajt za kamione !

Comment

zdravo svima!
                            ja sam darko, iz beograda sam i to je sve!!!!

Comment

• woo
                              CBC Član
                              • 01.05.2005
                              • 14
                              • Ludbreg-hr

Zdravo da se na brzinu predstavim, zovem se kiki, iz ludbrega(kraj varaždina) sam, vozim renaulta 19, studiram elektrotehniku..
                              i kaj još??? evo forum je super, tu sam najprije jer mislim sredit yugo floridu pa mi je ovaj forum dal puno zanimljivih ideja kaj se tuninga tiče..
                              naravno sredio bi ja renoa, ali dijelovi su skupi ko sam vrag
                              imal sam jugoara 45, razbil sam ga,skoro mi ruku odrezali, ali volim taj auto i opet ću ga imat, bar kao drugi u kući
                              http://www.renault-club.net/

I FLY 2 LOW

Comment

• Yugo_IHI_Turbo
                                CBC Veteran
                                • 04.05.2005
                                • 185
                                • Batajnica,Serbia

Here I come!
                                Poz svima!
                                "If in doubt, flat out"
                                Collin McRae