New Beetle 2.0

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Trosi oko 7-8 litara kad se normalno vozi (kada se ne cepa), a ovako verovatno jedno 10l. Ubrzanje nije lose, mada nikada nije ni cepana kod nas onako iz mesta.... Jednom je tata samo naterao do 170 brzo je stigla...

Comment

• Alekre
      CBC Senator XXL
      • 12.09.2005
      • 780
      • Smederevo

Hidraulika ''BXu'' ne omogucava samo stabilnost i udobnost vec i perfomanse van puta:

Kazu da bolje ide po neuredjenim putevima nego nova S.U.V. vozila.
      Drugo, ''BX'' moze da preskoci zid pneumatika koji obezbedjuju delove trkacke staze i pri tom ne izgubi kontrolu.

Sto se ''Bube'' tice, jednu smo pokidali ''Ladom Samarom''
      Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Jao, pa DA li si normalan...dok Junior vidi ovo, pa nece nam biti mira
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Alekre, svaka cast za ove snimke o bx-u! To bi trebalo prebaciti u njegovu garazu kad je otklucaju. 206, znam ja sve to jos odavno...

Jel ti budzena ta samara? A i ne mora da bude budzena, ta buba 1.4 ne ide nikako....

Comment

• mishio
            CBC Senator XXL
            • 29.05.2007
            • 1204

pa alekre upravo sto si ti poslao sam i ja shetu bas pitao, kako mu se chini buba posle BXove hidraulike koja se zna sta je i kakav je to pomak u istoriji automobilizma. Da ne davim mnogo, cuo sam da audi, bmw i mercedes su hteli jos 80tih da otkupe od francuza genijalni princip oslanjanja nalik BXovom ali nisu nasli dogovor.

Nego sheta, jel ste se ti i tata trkali sa bubom sa sta znam nekim motorom, bmw, itd ? Ako jeste daj neki malo zivopisniji opis dogadjaja

Comment

Originally posted by mishio
              pa alekre upravo sto si ti poslao sam i ja shetu bas pitao, kako mu se chini buba posle BXove hidraulike koja se zna sta je i kakav je to pomak u istoriji automobilizma. Da ne davim mnogo, cuo sam da audi, bmw i mercedes su hteli jos 80tih da otkupe od francuza genijalni princip oslanjanja nalik BXovom ali nisu nasli dogovor.

Nego sheta, jel ste se ti i tata trkali sa bubom sa sta znam nekim motorom, bmw, itd ? Ako jeste daj neki malo zivopisniji opis dogadjaja
              Ma kakvo lesenje sa 115ks i 1300 kg... Nije buba za to... Bilo je samo sa zastavom 10! Tu smo je olesili na putu zr-ns...

@ mishio, kako mi se cini buba posle bx-ove hidraulike? Ko klozet! Svaku rupu osetis! Bez obzira na svu opremu sto buba ima i na to sto lepo izgleda, uvek bi pre uzeo bx-a... Pomak nije nikakav, buba ima samo vise opreme...

Comment

• 206
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

Vi ko grobari, covece, lesite sta stignete...

Comment

• Arsa
                  CBC Senator XXL
                  • 25.09.2007
                  • 345
                  • Nis
                  • MBw210, BMW e32

Pa ti rece da se ne lesite?

Comment

• mishio
                    CBC Senator XXL
                    • 29.05.2007
                    • 1204

ma da upravu si, a jos nesto.

Kako bi buba odreagovala na ovo sto je tata uradio, a bx to fenomenalno podneo ?

ovo: Tata je samo naglo cimnuo volan ulevo svom silinom, jer je za kocenje bilo prekasno kad se u mraku odjednom pojavi plekani zid ispred i zahvaljujuci hidraulici i savrsenom lezanju citroena niti je sleteo sa puta niti se prevrnuo

to si napisao za bx, a daj primer kako bi to bilo npr da se NE DAJ boze desilo sa bubom ?

Comment

• Alekre
                      CBC Senator XXL
                      • 12.09.2005
                      • 780
                      • Smederevo

Obicna drugarova ''Samara 1.5'' sto u njoj pusi vutru na parkingu.
                      Mada mislim da bi mogli i tvoju da sijemo, mada te vadi to sto imas 17' felnu a mi 13', jer ce 17' jednim zaokretom preci vise puta nego 13'.
                      Eto zbog toga, inace da imas manje felne bio bi ti kraj.
                      Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

@ 206, nije to ni bilo lesenje. Pogresno sam se izrazio. Zastava 10 obilazila kolonu, mi obisli zastavu... Tata je samo hteo da vidi kako ide...

@ mishio, sa bubom bi sleteo sa puta ili udario u prikolicu...

@ Alekre, ne ide ova buba bas tako slabo. A ta samara ne znam koliko je ks? Ja nisam merodavan da sudim kako buba ide, jer nakom bx-, sve mi izgleda kao da svi stoje...

Comment

• Arsa
                          CBC Senator XXL
                          • 25.09.2007
                          • 345
                          • Nis
                          • MBw210, BMW e32

Meni je prava i jedina buba ona stara, ova "nova" mi nije bas zanimljiva, malo mi je kao igracka napravljena, sto neko rece, samo fali plavusa za volanom! Ja cu da ti nadjem staru bubu u dobrom stanju a ti je posle jos sredjuj! Stara buba ima dusu!

Comment

Ma necu ja da sredjujem bubu! Eh... Ne daj boze! Ja mogu da uzmem nekog amija, spaceka, gs-a, cx-a, sm-a... Ja samo takve volim...

Comment

• 206
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

Ali nema hidrauliku, dzaba...

Ali cekaj sekund, ja na dzipu imam pneumatiku - da li to znaci da moj auto lezi skoro kao BX?

Comment

• Arsa
                                CBC Senator XXL
                                • 25.09.2007
                                • 345
                                • Nis
                                • MBw210, BMW e32

Sve moze da se nabudzi, cak i hidraulika!

Comment

Working...
                                X