New Beetle 2.0

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=81347

Sta mislis o ovom primerku?
    Malo mi je motor slab,ipak samo 68ks.
    Ajde reci mi jos neke mane koje ima,ti znas dosta o njima.

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

206 bas sam to hteo da ti preporucim, mislim da je greota da se ti sam nisi setio da stavis hidrauliku do sada, mada skup je bx da bi to stavljao na nekog bmw ..

@sheta, ok, skapirao sam, a i 206 je ponudio vise od mene sto mislim da je bas jaka cena 2soma, al dobro jbg zna da ceni pravi primerak.

Nego ajde samo mi daj objasnjenje malo kako je izgledalo preticanje Zastave 10, jeste ti i tata bili sami ili ste imali jos putnika ?

Comment

• mishio
        CBC Senator XXL
        • 29.05.2007
        • 1204

Originally posted by Sheta_Junior
        206, sad i ti uzeo da me zezas?

Lepo, lepo, samo tako!

ko te pa sada zeza ? Sa tobom covek ne moze normalno, taman smo se raspisali a ti krenes tako, nemas meru stvarno !!

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Cekaj bre Sheta, ja te OZBILJNO pitam, a ti u zezanje? Ja stvarno razmisljam da stavim hidrauliku na Aera, ali gde ja sad to da nadjem? Jedino da rasturim nekog BX-a pa da prebacim, zato rekoh i da kupim tvog, kad ti ga je tata vec isprobao u kriznim situacijama, makar znam da radi...

I sta je sad tu problem?
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Ma tebi kao na aera treba hidraulika?

Tovarite nekog drugog, ja odoh...

Comment

• Arsa
              CBC Senator XXL
              • 25.09.2007
              • 345
              • Nis
              • MBw210, BMW e32

Na bubu bi moglo da se napasuje hidraulicko ogibljenje ali na aero bas tesko, morao bi krupne prepravke da pravis! Razmisli malo o tome pre nego sto kupis Shetinog BX-a!

Comment

• 206
                Admin od ispočetka :)
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

Sa njim se ne moze voditi ozbiljna diskusija, odmah misli da ga nemo tovari...

Treba mi hidraulika, mnogo je nizak, pa sam mislio da se automatski spusta kad se zaletim, ali ako neces da pomognes, nije problem...
                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Milorad90
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2007
                  • 975
                  • Beograd

Pa cuo sam i ja od ljudi koji su se vozili u Aeru da je nestabilan pri brzinama vecim od 250kmh...

@206

probaj sa time da se poigras kad si vec napravio takav auto,malo svedjanin,malo francuz i malo nemac.

Comment

• Arsa
                    CBC Senator XXL
                    • 25.09.2007
                    • 345
                    • Nis
                    • MBw210, BMW e32

Sto li se sad ljuti, nije mi jasno?! Mnogo se bre brzo ljutis Sheta, razmenjujemo misljenja!! Moja 124 T je nazad imala hidrauliku, konstantna visina bez obzira koliko je natovaren! zasto na aera da ne stavi covek?!

Comment

• Ne znam gde mozes da ugradis hidrauliku, nisam upucen u to. Hidraulika sa jednog auta ne pase na drugi. Znam sigurno da moze da se ugradi hidraulika na "obican" auto jer je bio mercedes 190 u oglasima sa hidraulikom.

Comment

• cvrle
                        CBC Senator XXL
                        • 11.06.2006
                        • 1008
                        • Beograd,Banovo brdo

Mene zanima zasto ti se cale odlucio bas za bubu, ok moze se biti drugaciji i sa nekim drugim specificnim autom, zasto bas buba,ipak za 10 soma moze svaasta da se kupi i biti drugaciji?
                        Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• mishio
                          CBC Senator XXL
                          • 29.05.2007
                          • 1204

arso nije bas tako. Mercedesova "hidraulika" je smesna za bx-ovu, veruj mi a i vidis iskustva sta kazu.

Sheta se ljuti totalno bez razloga, i njegova stvar samo ako on ne zeli da pomaze drugima, onda neka ne ocekuje nikakvu pomoc od drugih vezano za bilo kakav savet.

nema tovarenje nikakvog, ali to je tvoja stvar, ne pomazes ne ocekuj pomoc

Comment

• hagor
                            CBC Senator XXL
                            • 05.12.2007
                            • 362
                            • Krusevac

ma mani se ti juniore citroena, uzmi bag od caleta i vozi taj auto, autic je pravi shminkeraj plus mlad auto pa shta ce ti vishe, msm bez uvrede al bx smesno izgleda pored buVe
                            BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
                            Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

• Odlucio se za bubu iz prostog razloga sto mu se svidja. A i nju jos nismo imali... Mislim tako nesto nismo imali. Hteo je nesto da kupi a da bude razlicit od drugih. Ja sam uvek bio za citroena, ali kad je on rekao da mu se svidja buba, sto da ne. Ako mu se svidja, neka je kupi. Ja sam predlagao xsaru vts (zbog njega, ne zbog mene jer voli citroene) i tu jos neke, ali je buba zbog izgleda, pojave, opreme i zbog neobicnosti dobila prednost.

Ma moze buba da izgleda kako hoce, meni se bx vise svidja. Nikada automobil ne gledam kako izgleda, nego sta pruza...

Comment

• Arsa
                                CBC Senator XXL
                                • 25.09.2007
                                • 345
                                • Nis
                                • MBw210, BMW e32

Nije ni mercedes los u tome! Ja sam bio zadovoljan sa hidraulikom nazad s tim sto kad se to pokvari treba kucu da prodas! Znam da se BX-ove bombe repariraju bez problema ali to znaci da su prostije!

Comment

Working...
                                X