Da, bas cudno sto retko svracas, bas je blizu, posebno nama sa ove strane . Mislim da bi se onesvestio kada bih izracunao koliko sam para i vremena potrosio samo na odlaske do Krnjace. Mada, to je tesko i Krnjaca, blize je Pancevo nego Beograd
Anyway, Deki je dobar limar (ali to cemo tacno utvrditi za par godina) i jos bolji drugar/covek. Ja sam mnogo tezak + nisam nikada imao tacnu viziju tj. plan pa je bilo i promena na vec uradjenom delu. Srecom smo se skapirali, razumeo me da nisam normalan i sve uradio kako sam zeleo.
Sjajan je, cela familija, zaista.
Ja sa Draganom idem na Faks pa sam tako stigao do njih. inace dosta offa, samo napred sa projektom, i sve najbolje!
The time you enjoy wasting is not wasted time
Growing old is mandatory, growing wise is optional
Zato sto u kultni auto kao sto je Hachiroku JA ne bih stavio kadice iz Porschea,ne iz njega,vec niizjednog auta..
Nekako kad ih vidim u Corroli mi izgleda kao da kazu "nisam imao para za prave kadice ,pa sam nasao ove iz tamo nekog Porschea"
Ako on voli OK,postujem,ali JA ne bih nikad.
Zato sto u kultni auto kao sto je Hachiroku JA ne bih stavio kadice iz Porschea,ne iz njega,vec niizjednog auta..
Nekako kad ih vidim u Corroli mi izgleda kao da kazu "nisam imao para za prave kadice ,pa sam nasao ove iz tamo nekog Porschea"
Ako on voli OK,postujem,ali JA ne bih nikad.
Vidi, klikni ovde za "izgledaju mi kao da nije bilo para" :
Ali nije to poenta.
Nevezano od cene, ja nisam nasao na sedista koja pristaju bolje automobili iz sredine 80tih kakav je i AE86.
Sedista koja prodaju Momo/Recaro/Sparco/ostali su moderno dizajnirana, kevlar, materijali, oblik.. po meni to pristaje kolima 2000+ godista, ali ne i Corroli koja se pojavila 1983-ce.
Ova matora Porsche-Recaro sedista se vidi da nisu nastala pre godinu ili dve. Jednodelna su na stari nacin, nemaju prolaze za pojas u 4 tacke, imaju keder na ivici sedita i ravnim savovima .... IMHO to ide ko "kec na 11" za AE86.
Naravno, razmenjujemo misljenje koja je i dobro sto se ne slazu. To je davno pokusano, svi su isti i imaju iste potrebe, srecom pa je propalo
p.s. nigde na njima ne pise odakle su. Postoje samo Recaro oznake sa donje strane. Ne bi ih uzeo da na njima stoji grb ili natpis bilo cega sem Toyote ili neke firme poput Sparco/Recaro/OMP. Drugi auto proizvodjac, nikada
Nije valjda da se lozis samo na te 4 marke.... medju kojima je i sabelt, mozda bolji od svih koje smo naveli....
Slazem se sa dzesijem, ali ajde da sacekamo da vidimo gotovu tortu, od sastojaka mi se neshto dja a neshto ne.... poseti malo sajtove tipa jtuned i kompaniju, cisto da razbijes tripove
Nije valjda da se lozis samo na te 4 marke.... medju kojima je i sabelt, mozda bolji od svih koje smo naveli....
Slazem se sa dzesijem, ali ajde da sacekamo da vidimo gotovu tortu, od sastojaka mi se neshto dja a neshto ne.... poseti malo sajtove tipa jtuned i kompaniju, cisto da razbijes tripove
Ma ne bre, znam ja za sve marke (ili vecinu, za ove Zeal nisam cuo) govorim ove jer su najpoznatije. Pri tome, 2 meseca sam pregledavao ponudu svega sto je dostpuno i sto nije, net, radnje, oglasi, ali, ja ne zelim samo karoseriju, tablu sa 5cajgera, dve kadice i PP aparat u kolima. Miris benzina, ogibljenje ko kamen ? Ne, meni se to ne dopada .
Takav auto bi mogao da se vozi jednom mesecno. Zar nije bolje voziti ga svaki dan ? A to znaci i komfor i funkcionalnost, sto opet znaci i udobno i lepo i funkcionalno, sa muzikom, sve na dugme, zadnja klupa, gepek, centralna brava ...
Bilo da se zovu Bride, Sparco... poznate ili ne ...kadice mi se ne uklapaju u zamisljenu koncepciju .
Comment