Moj AE86 - od babe devojka
Collapse
X
-
Re: Moj AE86 - od babe devojka
Meni se ovaj etison uopste ne dopada, posto predpostavljam da si uzeo onaj najtanji za kucnu upotrebu, em se tesko savija i nikako ne moze da se uklopi kao fabricki.Svojevremeno sam to pokusao u Pandi da zamenim tako i izgledalo je jako ruzno, na kraju sam postojeci koji je bio krem ofarbao u crno. A i ova boja breee, jer to ides na fazon " sve mi boje dobro stoje" ili sta. Nesto mi ovde ne stima nikako al mozda sam to samo ja
Comment
-
-
Enterijer ce bude crno/siv, nema trece boje.
Realno je tamniji, a kad cucnu crne plastike i crne patosnice sve ce to biti znacajno drugacije.
Nego, vidim da cu morati da kacim samo konacna resenja, ovako na pola puta su svi nesto "nije mi jasno"
Btw. cime se da ofarbati itison ? To je plastika, nije bas najprostije.
Pozdravwork in progress
Comment
-
-
Btw. cime se da ofarbati itison ?http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Originally posted by SnejkSamo ti pored napiši da je to privremeno rešenje i niko neće biti u fazonu 'wtf?'..work in progress
Comment
-
-
Pa jer moze nesto nekom da se nesvidja, jbg nisu svima isti ukusi. Ja probao to sa etisonom i nesto to nije bilo to,krivilo se,lose se uklapalo, budzilo i sl., a kasnije u eksplataciju i pomeralo do te mere da kvacilo nisam mogao da stisnem do kraja od budze, a ofarbao sam fabricki sa nekoliko crnih sprejeva i preko toga slojem laka takodje u spreju, ispalo je odlicno i trajalo je a traje i danas coveku kome sam prodao auto. Inace je tepih bio krem zut.
Comment
-
-
Originally posted by cvrlePa jer moze nesto nekom da se nesvidja..
Secam se branika i izjave da je steta sto nisam popravio/napravio branike. Mislim...work in progress
Comment
-
-
Polirali smo felne..
Pozurilo se zbog noci i obzira prema komsijama (2 sata drnda upaljen auto u dvoristu) + supervizor nije bio prisutan svo vreme pa je konacna ocena jaka 8mica. Za 10 mora jos malo da se upicani ali to drugom prilikom.
Moze se poliraju i na kolima, sa gumama. Ce obezbedico klopu i pice pa da supervizor bude svo vremem prisutan
Anyway, ovako to izgleda:
work in progress
Comment
-
-
Zezaj, zezaj [i treba]
Ali si ih zato odradio macanski! Zamisli jos da ti neko placa 50 eur po felni kako bi se potrudio! U stvari, uzmes lepo 200 eur iz novcanika i prebacis ih u levi dzep.
Ne rekoh ti predlog; razmisli da ovo srce ostane mat... Vidi da li ima neki mat lak, vise ce politura doci do izrazaja.
Comment
-
Comment