Juce je konacno opran i aj reko da napravim jednu fotku.
To bi bila i prva u komadu
Novi LSD, silen blokovi i svi lageri zadnje osovine se ugradjuju do kraja nedelje, felne cekaju gume, Tokico su stigli ali cekaju opruge pa bas i nece uskoro.... i tako.
A da, najvaznije, motor je presao 1k, zategnuta je glava, sredjeno paljenje sada konacno konacno ide pristojno, doduse do 5500 rpm, ne da majstor vise, a ja sam dobar
Narucena nova letva, puz i biksna pa ocekujem da za nedelju dana konacno bude skroz vozan i bez razlicitih zvukova. Izgleda da ce ipak biti ove godine
Fali mi zadnja desna lajsna, ostalih 5 mam .
Smislicu, ta mala ima da se nadje pa ih farbam i stavljam. No, o tom potom, jos dugo me nece zanimati styling koliko performanse i mehanika
E, pa bice strava sa onim felnama, sad se kajem sto se nisam cenkao da mi covek da i te felne kad sam uzimao auto !! Aj stavi neke fotke iz drugih uglova ako imas, enterijer i tako to!!
Ustanovljeno da je ulje poslednji put menjano verovanto u Japanu, mozda Svici.
Izaslo je pola litre i ostalo jos pola litre katrana. Zateceni semering je odavno ispustio dusu i sada cu po svemu sudeci cekati 10 dana da se sklopi auto samo zbog njega. Jer kruna i puz su na moje potpuno iznenadjenje u savrsenom stanju, plasilo me da cu i to morati da trazim/kupujem/cekam ali eto, naslo se nesto na auto sto nje upropasteno (sad ide ona cuvena "ah, sta ti je japanac" )
Ovako izgleda kad se rastavi zadnje kuciste diferencijala:
Stari sper, pecurka i R&P sa pripadajucim srafovima.
Novi LSD konacno ide unutra i menjaju se svi lageri i selen blokovi. Da li ce to znaciti prestanak buke i hucanja u voznji i konacno omoguciti komunikaciju sa suvozacem ? Zivi bili pa videli!
p.s. A da, u nekom momentu je uradjena grana od izduvne do lonca i dodat Snejkov lonac. Ne znam da li sam to pomenuo, hvala drugaru na doniranju dok se ne nadje trajno resenje
Comment