Crna kosacica 1.0 12v
Collapse
X
-
Re: Crna kosacica 1.0 12v
@ el Fuego: Vuche se al kad ga nacepis 3500-4000rpm ide iznenadjujuce a trosi ko upaljac.Ne smem ni da kazem koliko!Max brzina me iznenadila tj autoputem 170!!!!!!!!!
.Aj nek laze 4-5km jer sam stavio 175/70 umesto 165/70 (tolerancija od 2.5% ipostovana) ali 15-20km vise od max brzine po useru (150km/h) nisam verovao.Jeste da je bilo 5500-5800 rpm cini mi se i drala se ko nenormalna al probijena je barijera od 150km/h
Zasad vise ne pokusavam jer ce mi garant sledeci put klipovi pri toj brzini probiti haubu
Sto se tice maske suvise mi je obicna za 40e tako da ce najverovatnije pasti hrom ili black hexaugaona koju sam video za 20evrica.Sad sam u elementu da cela bude dibidus crna,farove sa crnom pozadinom nabaviti,stopove lexus hrom.....
Comment
-
-
ja sam na 1.3cdti stavio 15" sa 195/50 i nisam primetio nikavu razliku, isto vuce, mozda ali mozda je malkice tvrdji i to je to. pre sam imao 175/60 (ili 65 ne secam se) /R14
te kormetal koje se tebi svidjaju ruzno izgledaju u malim dimenzijama jer imaju debeo taj centralni deo i izgledaju bas zatvorene
ako vec stavljas male felne vidi da budu sa sto manjim rubom tj. da kraci idu skroz do kraja felne tako izgledaju vece
evo vidi moje stare 14" isto su KM bile
p.s. ova prednja maska izgleda bas ruzno, ofarbaj je u crno ili uzmi neku bez znaka
Comment
-
-
@ nezki :Ne vidim sliku tvojih 14"!Sto se tice prednjeg grila meni je skroz ok za sada..Za alu se jos premisljam al mislim da je najbolje kad skupim kintu lepo odem i izaberem neke jer ovako po konfiguratorima mogu da omanu...Samo da ne budu s 5 krakova....Najverovatnije ce biti 13ske jer ne znam sta da radim s novim mishelinkama
Sledece u planu je
I ako neko zna nek mi javi dje mogu naci branik od gsi-ja 1.6 s integrisanim maglenkama.U NS I SA nisam nasao
Comment
-
-
pogledaj kod mene u garazi http://cbc.rs/forum/viewtopic.php?f=65&t=19527
a te miselinke prodaj i kupi normalne gume (ako ti je skupo uzmi tipa tigar hitris), po meni je bacanje para uzimati 13" aluminijumske
Comment
-
-
Originally posted by Nezkipogledaj kod mene u garazi viewtopic.php?f=65&t=19527
a te miselinke prodaj i kupi normalne gume (ako ti je skupo uzmi tipa tigar hitris), po meni je bacanje para uzimati 13" aluminijumske
Ove 14" kormetal sto si imao su extra,jel se secas kako se zvao model i koliko su kostale?
Videcu da prodam ove 13" pa da uzmem nove al opet Michelinke Energy jer mi tigar ne pada na pamet nit cu je ikad uzeti pa da mi daju i dzabe
Comment
-
-
bereta je model
hitrisu nista ne fali narucito za automoblie kao sto su moj i tvoj
Comment
-
-
@ nezki:Videcu dal bereta u 13" lici na sta.Mozda su i hitris dobre al cisto sumnjam da ce izdrzati vise od 40000
@ Darkopopa je 1.6 109 mozda i bi picio preko 200 al ovako i na 120-130 jeci ko zechica
Mozda ekonomski nije opravdano uzimati michelinku u dimenziji 13" al imajuci u vidu su mi prethodne Energy E3B trajale skoro 80000,tihe za voznju a razlika samo 1100din po gumi u odnosu na tigar (tigar 3500-michelin 4600(ja dobio)) NE PADA mi na pamet da menjam marku.Hvala na savetima al ne bi.Imam 2 wintere zimske za napred vec 3god al to ne racunam jer se voze max 3meseca godisnje
Tati na bubi 1200J '75 155/80 R15 Tigar su izdrzale 30000 i od 4kom dve su se neki k... sjeba.e.Sara je ostala ok al se deformisale i tresle do zla boga.
Comment
-
-
pa dobro ako je takva mala razlika onda ok, ali za 195/50/r15 miselin nije ta cena
veruj mi nemoj da ides ispod 14" brzo ces se smoriti i juriti da prodas...
Comment
-
Comment