Crne zmige,led bele pozicije sa po 4diode,unutrasnje osvetljenje sa 8led belih dioda,drzac fara,Mac audio atack 4050 pojacalo 4x80rms,bridzovito ,komplet kablovi za pojacalo i zvucnike kicker i ground zero i ostale zahebancije.....
stare izandjale tonirane zmige
nove zmige
nove led pozicije na slici i uzivo
Evidentna razlika(levo stara zuta,desno bela led) i obe led
kablovi bla bla i pojacalo Mac
i belo led unutrasnje svetlo
Posto mi je tip trazio 20e da razvuce kablove od akumulatora i HU,poveze amp i Hertz odlucio sam uz vasu pomoc sam odradditi.Pre svega hvala Kilsonu,Mikiju na mnostvu informacija u vezi povezivanja blue_thumbu blue_thumbu
Pre neki dan konacno pristupio pristupio razvlacenju +kabla s jedne i cinceva od HU s druge strane,te pricvrscivanja amp za zadnje sediste,stavljanju osiguraca itd itd.Tako sam odradio da se kablovi + ,- i cinhevi uopste ne vide unutra.Jeste da sam poskidao pola plastika zasrafljenih glupavim zenskim torexima al ok je,makar znam sad dje stoji ECU corse i da glavne zice za nazad idu levom stranom ....
On sto sam se iznenadio je da mi ne treba wofer.Ne treba ZA SADA.Tek sad uz pomoc amp-a Hertz daju svoj maximum.Jos jednu stvar sto sam otkrio je da kad ukljucim LPF (nebitno 78 ili 125) onda se Hertz transformisu u wofer i rokaju samo niske frekvencije(rekose da elipse 6x9 od po 90rms 95dB odgovaraju woferu od 8" po snazi).Kad je LPF off onda rade normalno uz veoma jak,cist bass,tweeteri ubijaju.Takodje pomocu one opcije kontrole subwofera u meniju Sonyja mogu podesavati jacinu elipsi(wof-a) od + 10 -10.
Ostala dva kanala amp-a koja su bila namenjena suwof ce ici na Hertz 16.5 cm,dvokomponentne cim prodam moje 13cm Alpine 3way
Slika od danas.Lose mi sara na gumama,moram ih menjati
Svaka chast doterao si ga do malte ne savrsenstva . Nego jel ja tebe mozda videh prekljuce (cetvrtak oko 15h) da se spustas sa mosta slobode i ulazis u grad ? Nesto mi se ucinilo.
Nisam tada prosao.Lako ces uociti moju corsaju jer je dibidus crna(sem alu).Kod Bulevara Evrope sam non stop
Daleko je od savrsenstva ali radi se ka tome.
Do sada je skoro sve kako sam zamisljao jedino je "srce " hebe ali ni to nije neizvodljivo jer je postalo pristupacno za razliku od 2001 kad sam je uzeo.1.6 gsi 106 ili 2.0 150ks samo je pitanje "vremena" tj kesha a i to cu resiti
U dogledno vreme ce leci i el podizaci kao i centralna fabricka.
Comment