Juce sam kupio i prednje kocione diskove posto je neko ranije menjao iste i stavio pogresne tako da sam imao problem, nisam moga da ubacim unutrasnje kocione plocice jer je disk bio suvise izbacen i nije bilo mesta za novu plocicu. Evo ispod slika da se vidi razlika izmedju diskova, a najverovatnije su ovi "maheri" koji su vozili GTA pre mene kupili 1LE disk koji je veceg precnika i ima drugaciji offset, pa su ga brusili i smanjili na 10,5" sa 12" koliko ima To se vidi i na slici gde plocica ne kaci ceo disk.
I napokon posle 6 i po godina, Pontiac je registrovan
Trenutno je auto kod farbara, skinut je prednji branik pa "oguljen" do kraja, cetiri sloja farbe su bila na njemu, majstor je odr'o i ruke i slajfericu dok nije sve poskidao.
Iskoristio sam priliku danas i zamenio: Throttle Position Sensor i Idle Air Control Valve (prva slika), Coolant Temperature Sender (druga slika), Termostat i dihtung termostata (treca slika).
Naravno kada sam hteo da zamenim termostat, ispostavilo se da ni dihtunga ni termostata nije bilo, toliko o odrzavanju auta u Srbiji
Šone, vratio si ovaj auto iz mrtvih! Svaka čast!
Za termostat ne mogu da verujem... U stvari, mogu, nažalost takvi smo....Taljige su za većinu a ne auto.
Sada je registrovan ima tablicu, ali se i dalje nece voziti, jer mnogo trosi, a gorivo je skupo
Sone cestitam! Da uzivas u voznji, jer si zaista dosta truda, vremena i "vremena" ulozio u ovaj automobil.
Ma registrovan je cisto iz razloga sto moram malo "dalje" da ga pomerim da bih reparirao menjac, zamenio soferku i komplet auspuh i onda mi je jeftinije da ga registrujem nego da se vozam po gradu jer se cujem na kilometar i policija bi me zaustavila 100%
U principu, na prolece ce to biti u potpunosti spremljen auto, onako kako ja zelim i mislim da treba da bude, necu nista da ciganisem niti da jurcam, ovakav auto je steta naklepati na brzinu.
Sto se tice skupog goriva, naravno da ce ici u njega sekvencijalni plin, vec je nacelno dogovoreno sa Ivanom (Rasic centar), tako da ne brinem za potrosnju
Gotovo poliranje, a razlika je neverovatna, foto aparat nema sanse da docara kakva je zaista razlika. U auto bukvalno ne moze da se gleda koliko sija
Prva slika je pre poliranja, a ostale posle:
Ostaje jos da se ofarba prednji branik, gepek i ispolira zadnji branik, a on je ostavljen za kraj posto treba skinuti gepek, variti rupe i pripremiti za farbanje, pa nema poente pre toga polirati branik.
Ako je to onaj sa Altine, gledao sam ga i skoro uzeo ali se pri probnoj voznji desilo da je motor "pljusnuo" ulje na pola puta, nesto je zapeklo verovatno od stajanja
Taj je 5.0, 1990g Firebird Formula ali takodje u losem stanju od dugog stajanja. Auto je presao samo 87000km, par hiljada vise od mog, ali ulje u menjacu je ja mislim jos fabricko , crno ko katran i menjac jedva da zna u koju brzinu da prebaci i kada. Evo i slika:
Comment