Skalamerija je stvarno odlicna stvar kad uzmemo u obzir kapacitet saxovog gepeka. Mada ako moze lako da se montira/demontira ja bih to stavljao samo kad je neophodno. Inace stvarno je saxoncic kao da je izasao iz fabrike (sto mi je prosto neverovatno te sumnjivo) nije moguce da se vozeni auto, star 7 godina, pojavi bez jedne tackice na prednjem delu u vidu ostecenja od kamencica sa puta i sl. Samo mi je za pozeleti imenjaku da tako sve i ostane.
Sto se akumulatora tice, mislim da je tvoj od 35ah, koliko se secam 45ah je fabricki kod nas, a rekoh ti da sam mom saxoniju uzeo od 56ah i stao je idealno u leziste. Tako da mozes da biras po zelji i dzepu.
Cimni eMa na pp da ti kaze za cene pa mu mazni koji ti najvise bude odgovarao.
Fotke su nazalost fotke Ima tu mnogo stvari koje treba srediti i koje se ne isplate dirati bez vece nuzde. Nisam iz kurtoazije rekao Goranu da mi se njegov cini ocuvanijim. Za pocetak, auto je cukan i to se fino vidi ispred zadnjeg levog točka, kada se pazljivije pogleda. Na haubi imaju dva udubljenja od kamencica, tako da nista nije sumnjivo Cak je evidentiran rad na karoseriji i u servisnoj knjizici na 20k km, samo ne znam da li je to to, jer nije precizirano sta je radjeno.
Auto je '02 godiste i 112k km, mada po volanu i posle uocenoj izlizanosti odmorista za nogu pored kvacila ne mogu biti, niti cu ikada biti siguran da li je prava. Moj cilj je bio uzeti automobil koji nije stilizovan. Sad kad potrazite VTS 16V po citavoj Evopi od njih desetak vise od pola ima uzasne, rucno radjene branike i spojlere.
Sto se tice krovnog nosaca, ne da cu ga ostaviti, vec cu skinuti one 16v znackice i staviti kuku za vucu Salim se naravno, skinucu ga verovatno ove jeseni dok mi ne zatreba za bajs ili nesto slicno.
Interesuje me, posto nisam probavao VTS-ove pre kupovine, kakvo bi trebalo biti fabricko stanje menjaca? Kod Shonsyja se prilicno razlabavio kad se ubaci u brzinu i seta levo, desno. Kod mene je to relativno ok, ima neki hod levo-desno u brzini od 1 do 2 cm (govorim napamet), pa ne znam kakva su vasa iskustva?
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Sreća tvoja pa nisam bio raspoložen Bas je Beges mali, il' nam je frekvencija pojacana - u jednom danu dva saxa sa foruma sam video. Nego,skretao sam na Eko pumpu, a inace tri puta razmislim da li cu da stisnem gas posto je servis ovog vikenda. Sem toga, mnogo si bezobrazno zvucao
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Super izgleda,samo jos da se spusti malo(a i ja moram isto) da se ne izdvajamo iz mase patosiranih Sto se tice menjaca to mu nije bas jaka strana,ja u brzini takodje imam lufta mada ne mnogo nesto,videces kad se nadjemo pa uporedi.I mozda ces nekad imati problem ubaciti u prvu ili rikverc,verovatno zbog polugica,al naviknes se vremenom
Comment