Citroen Saxo VTS 1.6 16V by SchoneNK

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SchoneNK
    CBC Senator XXL
    • 17.04.2006
    • 564
    • Beograd
    • Honda Accord CL7

Re: Citroen Saxo VTS 1.6 16V by SchoneNK

Ako budemo pravili neki mini skup pre zime, ja predlazem Adu Huju da vas vidim kako vi to vozite po krugu, a ne samo pravac i cik-cak izmedju automobila u saobracaju Pominjao sam Shonsyju, ali on se plasi da ne osteti automobil. Verujte mi pre cete ga ostetiti na ulici nego na Huji. Ona poslednja sikana je nezgodna zbog ivicnjaka, ali se moze proci bez problema i bez diranja istih. Staza je spora, bezbedna i tehnicki zahtevna pa ne ocekujem ni neko trosenje guma. Moze mozda i Auto komerc, on ima merenje vremena sa transponderima, ali je staza losija za zdravlje automobila.

Evo kako izgleda jedan krug u Tvingu RS 133: http://www.nacionalnaklasa.com/content/view/5638/6/ (imate dole video)

Sto se tice spustanja automobila, meni je i ovo nisko Mozda kada budem imao dva automobila u kuci.
    www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

Lako ti da voziš tuđ auto po Huji
      Ja sam vozio tamo saksa, i odrao sam gume totalno, kad voziš agresivnije klizaš sve vreme. Ta staza je pogubna i po one jadne kartinge tamo, a ne za ovako osetljive francužčiće kao što su naši
      S druge strane, kartinzi nisu naši, i njih možemo da cepamo do mile volje kad god hoćeš

Comment

• SchoneNK
        CBC Senator XXL
        • 17.04.2006
        • 564
        • Beograd
        • Honda Accord CL7

Originally posted by skijash
        S druge strane, kartinzi nisu naši, i njih možemo da cepamo do mile volje kad god hoćeš
        Pa dobro moze i to. Parkiramo francuscice na plato parking i uzmemo kartinge, ali problem na adi huji je bio sto nisu jednaki i nisu u najboljem stanju. Bar je tako bilo. Na Auto komercu su bili malo slabiji ali prilicno jednaki, mada su se i oni pokvarili u poslednje vreme.

Ja bih ipak obisao barem jedan krug u saxu
        www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• TurboCharger
          CBC Veteran
          • 30.05.2007
          • 153
          • BG, Resnik

Bolje huja od komerca, komerc je mali za auto nekako

Comment

• skijash
            CBC Senator XXL
            • 07.09.2007
            • 1354
            • Beograd
            • wrx

Može i Huja i autokomerc, a slobodno probaj da voziš saksa ako te puste, samo meni su gume do pola bile odrane, i to ne po gaznom sloju nego sa strane

Comment

• VR6
              CBC Senator XXL
              • 31.10.2004
              • 512
              • Sarajevo

Ako ima mnogo kraktih krivina, Saxa tu nije lose dici za jedno 2 cm nazad, tad ce krivine prolaziti ko pod rucnom i na najmanje pustanje gasa

Comment

• SchoneNK
                CBC Senator XXL
                • 17.04.2006
                • 564
                • Beograd
                • Honda Accord CL7

Evo malo se vezbalo na kosutnjaku

http://www.youtube.com/watch?v=51AKww5U ... re=related

Comment

• GoranBG
                  CBC Senator
                  • 29.04.2007
                  • 282
                  • Beograd
                  • TU5J4

Ja reko stvarno kad ono nego jesi odradio servis?

Comment

• SchoneNK
                    CBC Senator XXL
                    • 17.04.2006
                    • 564
                    • Beograd
                    • Honda Accord CL7

Ma bre u petak, pa se smaram Poslusaj molim te ovo i ovaj menjac: http://www.youtube.com/watch?v=XRvsdt4OO5w

Znaci, da poludis

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

Lako ti da voziš tuđ auto po Huji

negooo , nemoj ti mnogo da se druzis sa rodjama. vidis da te navlace na stetu i to iz odma cim su te spazili na ulici kez

ocu da vas vidim sve komplet u nedelju na skupu. znaci, komplet VTS mafija da dodje !!!
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• SchoneNK
                        CBC Senator XXL
                        • 17.04.2006
                        • 564
                        • Beograd
                        • Honda Accord CL7

Tesko zabu u vodu naterati

Jel se neko igrao/lepio sa kederima na vratima i cime je to radio?. Ako bi skinuo nosace sa krova, morao bi se malo poigrati sa njima. Da li je neko presvlacio volan i gde? Moj je prilicno ofucan po rubovima obruca.

Zverko, citao sam temu o Skijashevom saxu. Preporucivao si neke mazalice za torziju. Meni ce automobil biti zimi na ulici, pa ne znam da li mogu nesto uraditi da redukujem stetu koju donosi zima i so na ulicama?

PS

Sto se tice skupa, to bi trebalo u nekoj posebnoj temi organizovati. Sigurno ce doci ljudi, posto vidim da se Zverko nudi kao pokrovitelj skupa, verovatno placa pice i klopu

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

posebna tema je vec organizovana... viewtopic.php?f=8&t=44412&p=705653#p705653 a bogami i druzenje. pokrovitelji bas vole da se druze sa ovima sto voze male zlatne francuze

sto se mazalica za torziju tice, izgleda da je mosha bila u pitanju tj prica nekih "majstora" za uzimanje para parodu. sve sto te bude zanimalo u vezi odrzavanja auta pitas srdjana sutra kad budes oterao. njega izgledino jedino mrzi da se javlja na telefon a za ostalo mozes da ga davis kao zmija zabu, bez ikakvih ustrucavanja
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• SchoneNK
                            CBC Senator XXL
                            • 17.04.2006
                            • 564
                            • Beograd
                            • Honda Accord CL7

Trenutno nakon par stotina km voznje ima jedna stvar koja me uzasno nervira. Nisam jos uradio nista na autu i sve je ok, nikakvih iznenadjenja nije bilo sem one lampice, ali sto me rikverc nervira to je strasno. Kad je hladan ide k'o u puter, ali kada prodjem bg krkljanac svaki put mora da zakrci. Ako dva, tri puta ubacim u rikverc opet radi glatko.

Rekao sam necu o gorivu, ali cini mi se da cu biti zadovoljan. Deluje mi po kazaljci da je ispod 10 litara stani/kreni voznje, ali uglavnom lagane sa par gasiranja.

Comment

• svarglic
                              CBC Senator XXL
                              • 30.10.2007
                              • 396
                              • Novi Sad
                              • golf 4 TDI

i meni nekad hoce da zakrci u rikverc ali samo kad ne stisnem dovoljno
                              kvacilo ili brzo kad hocu da ubacim u rikverc
                              probaj lagano da ubacujes u rikverc pa vidi sta ce biti
                              VTS
                              Originally posted by QV lale
                              Jos jedan....
                              Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
                              where real Saxomans live...

Comment

• VR6
                                CBC Senator XXL
                                • 31.10.2004
                                • 512
                                • Sarajevo

Rikverc im je nekako glupo rijesen i to je tako. Evo meni je sad na VTS-u treci mjenjac i on krci ponekad kod prebacivanja u rikverc, kao i prethodna dva Ja ako sam negdje parkiran i znam da cu u rikverc ici, prvo usaltam u rikverc, pa tek tada palim auto, da nebi morao paziti da ne zakrci kasnije Samo za razliku od tebe, meni se cini da moj bolje podnosi kad je zagrijan, nego hladan

Comment

Working...
                                X