pa da, treba naci kompromis... znaci da drzi, da dimi i da traje sto je moguce duze... s obzirom koliko tigar drzi nije ni mnogo 200e za set jedino sto ne dimi malo vise...
Tigar se kao marka gasi od nove godine, a hitris i syneris ne postoje kao skart niti po klasama.
Mishelin nezna za skart i klase i sve sto izadje van balansa se ili doradjuje(koliko onih malih pecata na boku gume toliko kontrola i dorada) ili unistava.
Sa obzirom da brendu koji se gasi tesko da je potrebna reklama moj savet je da ne gubite vreme i zivce sa tigrom.
Videcu ovih dana sa belim iz babusnice, on pravi alate i kalupe za mishelin grupu. Njemu vracaju i naplacuju sve gume koje zbog anomalija na kalupima- tipa jedno slovo malo vece ili nize od drugog.... odu u skart. Na takvim gumama su struzu sve oznake sa strane i idu njegovoj firmi.
Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Dupliramo pitanja u dve razlicite teme...Ali, ukratko, 17" se trose ne 25% manje koliko teorija kaze, ili 50% koliko smo mi ocekivali, nego 5 PUTA sporije nego 15".
The difference between men and boys is the price of their toys
'Ajd kad mi tamo niko nije odgovorio, a ovoj diskusiji je više mesto ovde nego u komentarima sa takmičenja - da li misliš da i razlika hitris/syneris ima nekog uticaja na toliko duži vek trajanja gume?
Ajde da i ja kazem neko svoje misljenje u vezi guma, cinjenica je da su 17" izdrzale mnogo vise krugova nego 15", ali pored velicine dodao bi i jos jedan faktor koji je zanemaren ovde a to je temperatura tog dana plus konfiguracija asfalta tj. staze. da je bilo malo toplije sigurno bi se gume vise topile, bio bi bolji grip ali svakako opet manje nego 15" u istim uslovima.
Samo da pomenem da je Dunev terao semi slikove pozadi i sa njima driftovao finalne trke pa zakljucite sami poentu onda.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Ne znam sta se vozi po KOE, ali ako za AE86 ljudi razvlace 185/70 R13 na 13x9J onda mi je tih 8J malo za 225, to mu dodje fabrika.
Za drift i napete bokove logicno zvuci tek neka bolest tipa 11-12 inca ?
Verujem da si i te detalje "razgledao po Kragujevcu"
Npr:
Supicina kockica. Razvlacenje gume preko felne ima efekta pozadi, kada hocete malo da pomognete zadnjem kraju da se otkaci, odnosno da destabilizujete celo lezanje auta - to i nema neke poente na prednjem trapu gde vam treba sto vise gripa.
The difference between men and boys is the price of their toys
Najvaznije je da ne postoji gibanje bocnog zida, auto lakse ulazi u drift, guma ne zvace toliko.
Kapiram da je predvidljiviji i shodno tome mislim da je to dobro primeniti i napred i nazad.
Verujem da je za BMW makar lako naci i pozajmiti neke 10+ felne, probajte. Ako vec niste ?
Comment