Uveli smo par novina na autu, ima jos nekih stvari koje treba da isprobamo, tako da bi auto trebao da bude jos malo bolji nego do sada.
N2O je pravio malo problema, jer je jedna od zaptivnih gumica u N2O solenoidu pukla, te je N2O jedno 3-4 minuta neprestano bio ubacivan u motor, stukao je bocu od 5kg za par minuta...sta ti je V8, mrcina Auto posle jedne voznje krece da radi kao slogiran, sta mu je...dignemo haubu, a CELA usisna grana i prednja strana motora potpuno zaledjena i prekrivena sa jedno 1cm leda i inja Au...ugasimo, zavrnemo dotok N2O, sta sad...? Skidaj bobine, verglaj da se sve to izluftira, upalimo nanovo, sve OK. A moglo je da bude jedno solidno BUM. Prepakovali solenoide, zadihtovali teflonom i vozili tako. Malkice povecali i snagu, cisto da moze i 4. da se driftuje krivina koja se inace vozi trecom.
E sad, to resava jedan problem na autu, a to je naravno snaga da povuce i izvuce gde god treba. Ali drugi problem je grip, jer dzaba sto auto moze da vrti gume i u petoj, ako te gume nemaju gripa. Standardne gume mogu da daju nesto gripa dok su nove, ali da biste bili brzi treba vam guma koja ima JAKO mnogo gripa - tako da smo od 1/4 finala u Madjarskoj isprobali slikove koje sam kupio vise da vidim da li bi to zavrsilo posao, i nisam se preterano nadao da ce nesto da pomognu...
Ispostavilo se da su slikovi, kad se sve sabere i oduzme, ubedljivo NAJBOLJE resenje jer se trose jako ravnomerno i prilicno dugo traju, a gripa imaju mnogo vise nego obicne gume, iako su dosta uzi. A cena je smesna, celih 75 evra po komadu
The difference between men and boys is the price of their toys
Dok sam ja dosao sa staze vec su ga odledili, a bila bi to slika bas bas
Ovako se dobijaju oziljci kada prodjes na 5cm od cunja a odmah potom dodirnes zid koji ne prasta greske, pa onda to uradis tako jedno 10 puta i naravno dobijes najvece e od publike
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
sve je zabelezon , ja samo da dodanm da moj LEDENI suvozac i NAJBOLJI CELAVI GUMENI PRIJATELJ [ SLIK ] su pokazali da su jednostavno bili ne pobedivi ,sto sam dokazao i voznjama ali je !!!!!! sudije!!!!
ekipa je sve to na tenane popravila i bilo je vreme da se objasni ljudima kako se to driftuje STO JE I UCINJENO ,,twin drift moj sa italijanom je bio vise nego odlican !!!!
auto je sada skoro savrsen ,sve radi kako treba ... mozda ce samo trebati neka reparacija amortizera jer sam leteo malo preko nekih ruma ,pa se krilo ulubilo a mislim da to nebi smelo da se desi !!!!!
osim ovih sitnica auto nije imao ni jedan kvar !!!!!!!
kako je to lepo vidi se auto ,pa auto koji se popravlja i na kraju PEHAR !!!!!
E sad, to resava jedan problem na autu, a to je naravno snaga da povuce i izvuce gde god treba. Ali drugi problem je grip, jer dzaba sto auto moze da vrti gume i u petoj, ako te gume nemaju gripa. Standardne gume mogu da daju nesto gripa dok su nove, ali da biste bili brzi treba vam guma koja ima JAKO mnogo gripa - tako da smo od 1/4 finala u Madjarskoj isprobali slikove koje sam kupio vise da vidim da li bi to zavrsilo posao, i nisam se preterano nadao da ce nesto da pomognu...
Ispostavilo se da su slikovi, kad se sve sabere i oduzme, ubedljivo NAJBOLJE resenje jer se trose jako ravnomerno i prilicno dugo traju, a gripa imaju mnogo vise nego obicne gume, iako su dosta uzi. A cena je smesna, celih 75 evra po komadu
Ovo mi je vrlo zanimljivo.
Koje su dimenzije slicka, a koje ste klasicne vozili (bese 225) ?
Ti se obicno izrazavas u procentima, tj. pokusavas da budes precizan, ajde probaj da specificiras koliko slick bolje drzi .
Mene llicno zanima R888 u 185-205, povoljne su, pa me interesuje kako bi se poredili sa T1R u 195.
Vozili smo 225 i 235, Syneris i Bravuris - pokazalo se da je Syneris bokja guma za ono sto nam treba, sporije se trosi i ima bolji grip.
Slikovi koje smo vozili su 215, i ne radi se o Toyo ili slicnim brendovima, vec o stampanom reli sliku. Koliko bolje drzi tesko je kvantifikovati u procentima, ali razlika u povlacenju iz sporih krivina, ubrzavanju kroz krivinu, dakle ukupnom gripu koji daje je, za ovu vrstu takmicenja i merila koja u njemu vaze - ogromna. Znaci, iz jedne od sporih krivina, poredjenja radi, u twindriftu na treningu, jedan takmicar uspe da odmakne 5m dok smo na obicnim gumama - na slikovima ne moze da odmakne ni metar, sa lakocom ga pratimo. U najduzoj krivini pred cilj, brzina kojom se prolazi je recimo za 10% veca nego na komercijalnim gumama.
R888 nije guma za svaki dan, T1R jeste. Koji je kriterijum za poredjenje? R888 krace traje, ima bolji grip na suvom, kobajagi moze da se vozi i po mokrom, ali prolazak kroz bilo kakvu baricu i slece se sa puta. Jednostavno, nema potrebe za tim ako se ne voze kakve trke.
The difference between men and boys is the price of their toys
To su ozbiljne razlike.
Ko pravi i prodaje te slickove?
Meni je ovo zvucalo zanimljivo jer Toyo nudi R888 u 185/60 R13 po osetno manjoj ceni u odnosu na T1R u 195/45 R14.
Obzirom da imam felne viska, zvucalo mi je kao nesto sto bih mozda probao.
Verujem da bi ukupno bile bolje, a o predjenim kilometrima nesto i ne razmisljam, Toyota tesko da ce preci vise od par hiljada godisnje plus sto imam vise setova felni/guma.
Comment