Jos o jednom yugicu DejanV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DejanV
    CBC Senator XXL
    • 19.07.2005
    • 682
    • Beograd

Originally posted by ale944
    Napravi neki program za uvecanje profita, 'bes dijetu.
    izgleda da je Dejan nasao novi posao ne bi li isfinansirao novog ultra mega super turbo juga citat iz danasnjeg internet izdanja blica :

[quote:1fvp3jjd]prodao 120 grama heroina. Dejan V. se tereti za posredovanje između Nenada M. i narkomana sa područja Batočine i Kragujevca. Policija je prekjuče u neposrednoj blizini autoputa Batočina-Jagodina u njegovim ustima pronašla iscepanu najlonsku kesicu sa tragovima tog opijata
    sorry Dejane, ali kad sam procitao i setio se ove teme, jednostavno sam morao da prenesem )))[/quote:1fvp3jjd]

A sta da vam kazem? Nema vise privatnosti, brate iza svakog coska policija. Ne moze vise covek ni prah da prodaje normalno. Pa da svi pevaju: "Celo selo smrce belo, jooooooooooj!".

Majke mi, zalicu se evropskom sudu zbog povrede mojih ljudskih prava da zivim i prosperiram.

Srecom, kada su me pretresali, nisu nasli onih pola kile u donjem delu creva.

Pa bar vi me razumete, legenda o Banditu 1 ne sme da umre!

Pozdrav,
    DVV

P.S. Uzgred, ako nekome treba, imam odlicnu Cocu Colu, original iz Bolivije ... jeftino ...
    Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• DejanV
      CBC Senator XXL
      • 19.07.2005
      • 682
      • Beograd

Dosta je bilo sedenja, malo da se radi.

Poruceni nosaci celjusti i TRW-Girling celjusti za zadnje diskove. Ako se ispostavi da su postojeci jos uvek dobri, ovi novi idu kod sina na njegov Yugo, Bandit 2.

Pozdrav,
      DVV

Comment

• DejanV
        CBC Senator XXL
        • 19.07.2005
        • 682
        • Beograd

Pokojni Bandit 1 je u subotu preveze u mehanicarsku radnju moga drugara. U toku je demontaza svega, ali bukvalno svega. Sledi preanje i detaljan pregled, na kraju popis sta valja, a sta ne.

Zatim se kupuje nova karoserija od "Zastava racing"-a i krece pakovanje.

Urosu jos ostaje da uradi neke relativno sitnije modifikacije na motoru, koliko da ga gurne do pune doze, a to je 110 kW ili 150 KS.

Do proleca, bice. I to sa Alfa Romeo felnama, pazarih bas njih jer ih odavno merkam, 14", 6J, 98 mm rupe, ganc nove, sve kako treba. I red je bio, uclanise me ljudi sa Alfa foruma kao pocasnog clana, pa je i red da makar malo opravdam poverenje.

Comment

• mrki
          CBC Senator XXL
          • 08.11.2006
          • 550
          • nis, serbia

zelim vam srecan pocetak i brzi zavrsetak radova na novom "yugu"!!!

citajuci vase postove na raznim forumima, saziveo sam se sa vasim projektom i bilo mi je veoma krivo nakon nezgode koju ste imali!

jel mozete ukratko da napisete karakteristike yugo racing karoserije i koja je njena cena,ako nije tajna.

pozdrav iz nisa

Comment

• DejanV
            CBC Senator XXL
            • 19.07.2005
            • 682
            • Beograd

Originally posted by mrki
            zelim vam srecan pocetak i brzi zavrsetak radova na novom "yugu"!!!

citajuci vase postove na raznim forumima, saziveo sam se sa vasim projektom i bilo mi je veoma krivo nakon nezgode koju ste imali!

jel mozete ukratko da napisete karakteristike yugo racing karoserije i koja je njena cena,ako nije tajna.

pozdrav iz nisa
            Hvala na pozdravima iz Nisa, meni inace jako dragog grada, tamo sam odradio najveci deo vojnog roka davne 1981 godine, u Vojnoj bolnici, a i danas relativno cesto idem u Nis, iz poslovnih razloga. A i glavni majstor za moj auto je iz Nis(a).

Oko karoserije, poslednja cena koju sam cuo je 1.450 eura. Cena se odnosi na karoseriju koja je pojacana duplim limovima i daleko guscim varovima od serijske lagano punktovane. U osnovnoj boji, svi limovi tu i nista vise, nema ni brava na vratima. Dakle, da je bas dzabe, nije, ali je bar nekada bila i stvarno dobro uradjena.

Ne znam vise detalja jer iako imam informacije gde i kako se moze kupiti, nisam ih jos zvao, a ni necu sve dok ne budem bas u fazonu kupovine. Necu da zavitlavam ljude onako od besa.

Pokojnik ce biti do kraja rastavljen do vikenda, pa cu znati mnogo preciznije sta valja, a sta ne. Tek posle toga mogu da jurim karoseriju. Kada i to obavim ostavicu post ovde, za eventualno druge zainteresovane, nema smisla da se isti posao radi vise od jedanput.

Comment

• 24v
              CBC Senator XXL
              • 11.12.2004
              • 479
              • Beograd, Karaburma

Dejane mislim da imam vas sigurnosni kljuc za srafove na tockovima!!!
              I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• DejanV
                CBC Senator XXL
                • 19.07.2005
                • 682
                • Beograd

Originally posted by 24v
                Dejane mislim da imam vas sigurnosni kljuc za srafove na tockovima!!!
                Moze biti, ali me to malo cudi, posto i ja imam moj sigurnosni kljuc za srafove na tockovima? A ne secam se da sam dobio dva komada.

Comment

Working...
                X