@boban1982@
Jeste zabrinjavajuće, ali izgleda da se smirio predhonih dana, ali sutra je petak a on petkom radi, pa čekam
Inače danas urađen mali servis, selenia 20k, svi filteri i zamenjen hladnjak, curkao je po malo, ništa strašno ali se ipak moralo dolivati oko 0,5l mesečno a kako je paraflu skup morala zamena.
5.500 din. naravno u pitanju je kinez ali su u praksi stvarno korektni (iskustva mojih kolega) a evo od ugradnje prešao 250 km sve kako treba. Inače drugari koji su mi ga ugrađivali kažu do sada su ih ugradili mnogo i samo je jedan imao problem gde se spaja crevo sa njim. Nemam sliku starog ali onako skinut stvarno je izgledao loše
Ja nedavno isto zamenio hladnjak,bio kineski 4000 i valeo 8400.Uzeo sam valeo,mada mi i on deluje kao neka kopija.Majstor ga narucio iz Novog Sada i stigao bez cepa,tako majstor kaze,ja nisam video,pa morao posebno da kupim cep posto nije isti kao moj.Nece sigurno trajati 15 godina kao originalni...
Juče gledam vaše komentale na temu El Zorro-a (tako zovemo manijaka koji grebe pošto se na jednog pežoa potpisao sa z) i dok sam se vraćao sa fruštuka aj da pogledam, kad na vratima gepeka još jedna linija, ne mogu da verujem. Vidim i na jednom crvenom cliu ogrebotina. Ovo je već rat! Neću da pomeram auto, neka grebe, uhvatićemo ga, samo polako, taj se ne smiruje...
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Da znaš da jesam...
Ne držim više punta tu, teram ga kod babe u dvorište koja je jedno 500m od firme. Kolega koji živi pored famoznog parkinga i koji je takođe oštećen kaže da je na tragu počiniocu, u pitanu je jedan penzos ali još nismo 100% sigurni.
Uglavnom radio je od jutros...
Pošto ovog vikenda imam malo vremena rešio da stavim letnji set. Prvo u planu je bilo detaljno pranje felni a rešio i da ofarbam doboš i kočiona klješta pošto su zarđala (naravno u sivu, nikakve crvene, zelene ili žuet boje). Plan je bio sat-dva posla ali naravno zalutam i oduži se čitavo popodne i za to vreme ne uradim ni pola posla
Evo kako je izgledalo u startu...
Onda alat u ruke i udri..
I posle čišćenja ispalo ovako...
Pa sredstvo protiv korozije...
I na kraju pranje...
Pa prednji desni ...
Posle čišćenja i sredstva protiv rđe...
Pa pranje...
I na kraju čisto i spremno za farbanje a to će biti sutra...
Comment