Zima ide pa sam morao uzeti i gumene patosnice (imam dva para tepih patosnica jedan tipski a dugi univerzalni ali su nemoćni protiv snega). Želeo sam GLEDRING ali mi je puno 4500 za patosnice pa sam se odlučio za gumene auto Andrić Šabac. Nisu idealne ali su mnogo bolje od gumenih univerzalnih. Malo su isavijane kako su stajale na lageru ali kako vidim brzo će se prilagoditi pošto su gumene, nisu plastične što mi je bitno...
Što bi rekao Dora zimske gadosti. Da upalim kola akumulator mrtav . Sva sreća komšija ima nekog drugara koji drži prodavnicu autodelova pa čekam da mi donese nov ( sam se ponudio). Bio je od starta kilav a danas se pokazao...
Vala baš samo problemi. Jutros na ulazu u St. Pazovu od isključenja sa auto puta pa do ulaska jedno 50 šlepera parkirano pored puta. Stigao akumulator. Doneli mi na kuću i montirali, milina.
Juče sam drugaru sredio komp i on dolazi, vidim nešto nosi, kaže znam da mi nećeš naplatiti pa sam ti doneo poklon
Fabrički woofer , odmah sam ga sredio pre nego što ga ubacim u kola...
Zvučnik ubačen. Ne mogu da verujem da to malo govance tako gruva. Bilo je par sitnih problema, naime sa donatora (nekog sportinga) sa kojeg je zvučnik skinut nisu skinuti plastični tiplovi u koje se uvrće nosač. Kako su ti tiplovi šestougaoni nikako nismo mogli da napravimo odgovarajući a da čestito stoji. Na kraju smo skinuli tapacirug sa zadnjeg krila i provikli šrafove (da smo se odmah setili izgubili smo sat i po smišljajući kako napraviti odgovarajući tipl). Da se zahvalim mom drugu Mikiju koji je odradio poslove oko struje i zamenio fabričku instalaciju (kako struja tako i zvučnici) pod izgovorom da "žabarska" instalacija ništa ne valja. Evo par sličica koje sam uhvatio.
Sređene kočnice. Kada sam uzeo kola na pregledu reče mi majstor dobre su, može još ,pa nisam ništa dirao. U zadnjih par dana počeli su da se javljaju zvukovi i to od paknova nešto kao huuuuu prilikom kočenja. I paknovi i pločice bile su ćelave.
Comment