sada znam sto ti nisu vraceni usmerivaci vazduha, a koliko znam sledi te kupusanje celog prednjeg dela da bi postavio radijator?
koji posao
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
sto se kupusanja prednjeg dela tice, to bi trebalo da bude najmanji problem, dovoljno je skinuti hladnjak i uglaviti ovaj "hladnjak klime" sa ventilatorom ispred njega, malo posla oko montaže kompresora i to je to
cevi i ostala instalacija je originalna za vektruA, tako da se ugradjuje bez ikakvih prepravki (ovaj deo ugradnje u motornom prostoru ce malo pricekati, posto sam trenutno u frci sa vremenom, tako da mi je primarna ugradnja unutrasnjih elemenata)
mislim da ce vise posla biti u unutrasnjosti, ali videcemo...
naravno sve cu propratiti slicicama
@ zux, ajde ako ti tako kazes, ali mislim da ne znas koliko je zica, klablova i svega stoji sakriveno. doduse to je bilo ja jednoj 607 peugeotu, koji je ko za inat bio u full-u, a crko mu radijator u kabini
u svakom slucaju nadam se da ces jednog dana tu vectru ubaciti i dnevnu sobu umesto nove kozne garniture i da ga nikada neces prodavati, jer ta kolicina ulozenog truda se nikada ne moze nadoknaditi novcem, pa neka ostane porodicno nasledje.
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
@ zux, ajde ako ti tako kazes, ali mislim da ne znas koliko je zica, klablova i svega stoji sakriveno. doduse to je bilo ja jednoj 607 peugeotu, koji je ko za inat bio u full-u, a crko mu radijator u kabini
ma ja sam mislio da pricas o hladnjaku klime, a ne o malom hladnjaku grejanja , pa kao sto i rekoh bice dosta posla u unutrasnjosti, ali mislim da ce se isplatiti
inace sam taj radijator grejanja je u sklopu ventilacionog boxa koji se komplet menja, tako da ce taj deo biti plug`n`play (izbacim stari vent. box., ubacim novi)
hladnjak klime se inace naziva od strane majstora "kondezator" ali ja sam uneo zabunu
dakle tapacirunzi vrata ogoljeni do samog drveta (ili sta god da je), zatim na spoljasnje delove, koji se tapaciraju u crnu kozu, stavljen sundjer debljine 0.5cm
a potom preko toga presvlacenje kozom ( i mucenje sa heftanjem, lepljenjem, grejanjem, razvlacenjem...)
srednji deo je uradjen od medijapana sa sundjerom 1 cm tapaciranog u krem kozu, ali slicice kompletnih tapacira sutra
sto mi je to poznato
cini mi se da sam isto ili slicno rekao, s tim sto sam ja pominjao i onu mrezu za kucove , vozio sam karavana
stvarnost je drugacija, pa je po kupovini novog, prioritet kupiti bilo presvlake i patosnice, ko razume shvatice
no da se vratimo na temu, ne mogu da docaram kako ce da izgleda bez i crna kombinacija, ali do sada nisi imao promasaja u sredjivanju, bar ne vecih
Comment