Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
To je ono u cemu cigani krstare kroz grad i skupljaju stari papir
Inace, tabla je mnogo dobra samo ja mnogo vise volim analogno prikazivanje, ma kakva digitalizacija bila iza toga... Samo mi brzinomer smeta, bilo bi lepse da i on ima analognu skalu...
prolupatore ne trazi dlaku u jajca
ionako sam je jedva nasao (za normalne pare) jer su te table prilicno retke (za razliku od onih u kadetu GSI)
videcemo kad je namontiram na sta ce da lici
pazi da ne bude ono "kada bi picajze bili svitci, marinkova bara bi bila kao Las Vegas"
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
@zux, ako te je neko iznervirao sto ti je za brisac stavio neki flajer koji nisi mogao ni da procitas to je zbog mene, flajer je OPCS-a a kisa je kriva sto pada kao nezdrava
Izvini bilo je jace od mene
hehe posumnjao sam na tebe
u kisa ne da je padala nego strasno
ali sutradan kad sam dosao do auta flajer je vec bio suv i citljiv
vidi se ko se najvise trudi oko OPCS
svaka cast bond
a to komuda pa delili su zajedno, pa se mozda i zaigrali. (pushi)
evo ja malo da osvezim temu
vectru ocekuje novi update
digitalnu tablu jos uvek nisam ugradio, jer ...
preko ebaya je kupljena klima sa "digitalnim" komandama (uh nalazenje dig. table je smesno u odnosu na klimu sa ovim komandama)
trebalo bi da stigne za 15-20 dana
pa cu istovremeno ugradjivati i klimu i tablu
jbg. ove nepodnosljive vrucine su ucinile svoje, tako da je ovo ipak bilo vaznije od felni (ovo leto smo izdrzali, ali treba se spremiti za sledece)
Comment