sedista su u odlicnoj formi (fensi presvlake su na njima), ali su mi kozne fotelje vec dugo neostvarena zelja (isto kao i felne)
ako uzmem felne tesko ce biti para za opruge (opruge su oko 90eur)
felne su oko 600eur (4 felne sa prstenovima i srafovima),
sve novo
+gume
kad odbijem crkavicu koju cu dobiti prodajom mojih felni i guma, tesko da ce bilo sta drugo doci na spisak u skorije vreme
uzeo bih ja polovne felne, ali sam se zalepio za ove polirane i upadljive, a kod nas se nude sve neke "obicne"
jbg. ako sam vec resio da ulozim u auto, onda hocu da to bude extra i da bude nekako upadljivo (nista ne fali ni ovim mojim 15", ali su previse klasicne, a ove na slikama 3-4 mi se bas svidjaju)
svaki dan mi nesto novo udje na spisak poklona, kad upece sunce i klima uredjaj bude u uzoj konkurenciji
u svakom slucaju, dobro cu razmisliti i odluciti u narednih 10ak dana cime da pocastim vecu
uh, crne jesu lepe, ali se plasim da ce nekako "zatvoriti" auto (crni farovi, crne stopaljke, jos i crne felne, mislim da bi bilo previse tamno)
najverovatnije idu ove polirane sa 3. - 4.slike
Pa sada kada je punoletna da li moze da izlazi i sama u grad ???
Pazi da je ne prevare mangupi
Imace glasam za felne, koza nije nista posebno, ali stvar ukusa
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment