Malo da osvezim temu
Od sutra (ako vreme dozvoli) malo sredjivanje muzike u mojoj staroj ragi
Nabavljeno sledece:
set alfatec kablova (20 mm2)
pojacalo cadence q4100 (4x75w na 4oma, 4x125w na 2oma, 2x250w na 4oma)
coax. 2sistemski zvucnici crunch power zone pz62xx 80w rms
uzeo sam na probu dva woofera Dragster DWB125 (12" 150w rms, 300w peak) i ESX AL 12 (450w rms, 900w peak)
i jos sam u potrazi za pojacalom za woofer
do tada cadence ce terati prednje sisteme na prva dva kanala, a na druga 2 ide woofer u bridge
Sutra najverovatnije stavljam neke slicice
Vidim da si i savete i misljenja trazio po forumu...
Pa znaci ako "ocepis" muziku do pola ja bi na Vidikovcu trbeo da spadnem sa kreveta
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
pa moram da pitam, kad sam cuo samo za pioneer, kenwood, alpinu i panasonic
Malo sam se raspitao i odlucio sta da uzmem
Ma ne brini se nisam uzeo muziku za odvrtanje do daske
Nista ne fali da ima malo vise snage (najverovatnije je nikada necu koristiti), kad vec kupujem da kupim nesto da valja
Inace i sada CD plejer stoji na volume 18-20 od maksimalnih 40
Kvalitet ispred jacine
To je moj moto
OOOOOOOO DAAAAAAAAA to se ceni, nije poenta da slusas na max i da cujes nista osim izoblicenja vec da na 3-ci cujes kako je onaj u sinfoniskom orkestru u 4 redu desno pustio "goluba" i pokusao da ga sakrije udarcem bubnja
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Ja mislio da ste vec zaboravili tu moju neslavnu epizodu
Tablu sam bio kompletno izvadio iz auta, a onda je majstor poceo da me zavlaci (kao u guzvi je uzeo je vec dva auta na tapaciranje, da dodjem za nedelju dana, i td.)
E pa posto nisam ni ja ****** , da me zaj.... za moje rodjene pare, vratio sam tablu u auto i odustao
Od tada je proslo vise od 6 meseci, pare koje sam za to skupio potrosio sam na druge stvari i sada sam opet na nuli
Unutrasnjost je ista kao i pre
Planiram da odradim i tablu i sedista, ali skupljanje para ce malo potrajati
Ako bude nesto javicu (i obecavam da necu opet unapred da se hvalim, pa da sve propadne)
Ma neki tamo salabajzer kod pancevackog mosta ( drugar mi ga je preporucio )
Pa i nije mi bilo skupo kad sam imao pare na gomili i bilo me bas briga da li ce biti 20-30eur gore-dole, samo mi je bilo bitno da bude extra uradjeno E ranko sad i da mi nadjes majstora koji bi mi dzabe radio ne bih mogao nista da uradim, nema se vise para, ne bih imao ni za materijal
Juce sam se po onoj zimoci zezao sa provlacenjem instalacije za muziku, rodio sam mecku dok sam 20mm2 kabl provukao od motora do gepeka (sat vremena sam kopao rupu izmedju motornog prostora i kabine)
Danas cu da uslikam muzikicu (jesta da je sve samo nabacano, ali estetikom cu se baviti cim malko otopli)
i jedna slika gepeka u fazi "raspada" (vec 2 meseca mi se pojacalo i woofer slobodno setaju po gepeku, zato se kutija od woofera malo izgulila, ali nema veze posto se od sutra sve detaljno sredjuje)
materijal za dupli pod je nabavljen, tako da radovi pocinju sutra
Nove slike konacnog izgleda sledece nedelje
Comment