ma kod tebe uvek ima nesto
nadam se da ce se naci nesto fino i za mene kad se malo finansijski oporavim
Milose jel imas neku orijentacionu predstavu koliko pare oddje takva masina sa papirima
srecom nismo daleko jedan od drugog, tako da cemo biti u kontaktu
Pa Zux Prvo zelim da te pohvalim u svakom smislu,dakle za sav rad i trud cista 10-ka,stvarno si lik kakav se danas retko srece,ne mogu da verujem da postoji neko ko ima vise entuzijazma od mene,ali ti si definitivno taj,bez sumnje u ovoj struci hand made tuning-a si the unfuckable(nezajebiv),tesko da ko moze da ti stane na crtu,Ja se licno pored svoje 2.0 i 16v vece,bavim i oldtajmerima,doduse nisu opeli u pitanju,ali u svakom slucaju je od babe jako tesko napraviti devojku,elem moju vecu sam zbog navedenih oldtimera i prestao da tuning-ujem,ali zahvaljujuci tebi Zux,cim se vreme poboljsa krecem u actions...
Sto se motora koji zelis da ubacujes tice,toplo bih ti preporucio c20xe ili 20let,2.5 ima aluminijumski blok i jako je osetljiv,a c20xe gazi i do 500.000km...
p.s posalji mi e-mail br. svog mobilnog tel pa da se cujemo: cybertel@yubc.net
sorry Comi, ja sam bas kasnio (prvo sam mislio da necu uopste doci, pa sam se u poslednjem trenutku predomislio)
jbg. nema veze videcemo se na nekom od nedeljnih skupova
pocinje malo lepse vreme, temperatura izasla iz minusa i odmah mi se vratila zelja za sredjivanjem auta
u planu su neke nove stvarcice, ali vise o tom kad se sve to realizuje
za sada jos jedna slicica skoro pa zavrsenog enterijera (crveno, crveno...)
Comment