danas sam se napokon smiliovao i veca ode u PATOS
usput sam zamenio nosace motora, stabilizatore balans stangle, prednje plocice i odradio centriranje trapa
napred -60, pozadi -40, mada realno cini se da je situacija malo drugacija, napred je zakucana oko -70, a pozadi oko -30
sutra radim izvlacenje krila, jer je prednji kraj toliko spusten da guma struze o krilo
zbog tog struganja nisam mogao bas da isprobam kako se auto ponasa, ali prvi utisci su obecavajuci
auto jeste poprilicno tvrdji, ali da se preziveti, o lezanju u krivinama je suvisno govoriti
poslednje provere pred ugradnju, svi delovi su na broju
a posle toga dobije se ovo (max .brzina pri povratku kuci, cca 40-50km/h, nije se smelo vise )
zatim danas na brzaka malo izbacena krila, tako da sada guma vise ne kaci (osim u bas extremnim situacijama )
sve u svemu da je prednji kraj 1cm visi, a zadnji 1 cm nizi bilo bi savrseno, mada ni ovako nije lose
lezanje na putu fenomenalno, naginjanje auta u krivinama mnogo mnogo manje nego pre, a posebna razlika se oseca prilikom ostrijeg kocenja (nema velikog spustanja nosa i podizanja zadnjeg kraja)
sledece nedelje cu se pozabaviti limarijom, tj. pravim sirenjem i sredjivanjem krila, ovo sada je samo privremeno resenje (cisto da moze da se vozi, bez straha da cu ostati bez gume)
juce veca otisla do limara na blago utezanje limarije
za dan i po odradjeno dosta toga:
uspesno izbacena krila (hteo sam da ih maksimalno izvucem tako da je svako izbaceno za 5cm i sada tako spusten i prosiren prednji kraj izgleda mnogo agresivnije i opasnije), zamenjen kompletan prednji vezni lim (ubacen drugi sa nosacima ventilatora klime), skinut siber i sredjeno par tackica rdje, koje su se pojavile oko sibera i ispod kedera soferke, zadnji rubovi izbaceni tek toliko da prate liniju prednjih krila, skinuti plasticni pragovi radi provere sajtni (sve je OK, ali sam hteo da malo ocistim blato koje se nakupilo ispod one plastike)
sutra je prebacujem do farbara koji sve to treba malo da zafarba
sutra slicice radova
Comment