ih bre ovaj prolupator uvek mora da mi unese neku pometnju i sumnju
pravo da ti kazem, bem. li ga da li je original ili ne
kupio sam ih kao original i to u prodavnici sa kojom vec dugo saradjujem i stvarno imam poverenja u njih
cekao sam par dana da mi ih nabave, jer sam trazio iskljucivo ili GM ili Elring
kataloski broj na pakovanju im je 702.383 i 702.294, a to se poklapa sa onim sto pise na Elring sajtu
meni izgledaju kao original (ne mislim na pakovanje vec na kvalitet, ako se to i moze oceniti odokativnom metodom)
slikacu ih kasnije pa da ih uporedimo sa tim iz Istanbula
ajde ajde nema potrebe da crvenis
vidis da sam stavio smajlija
znas i sam da kod nas skoro nikada ne mozes biti siguran da li je bas original u pitanju, da li je original 1. ili 2. klase i sl.
na oko izgleda OK, a kako ce biti u eksploataciji videcemo kad se slozi motor
sta je bilo do mene to sam uradio, trazio sam najbolje, najskuplje i najkvalitetnije delove, a sta ce biti to je vec visa sila
ja stvarno ne razumem ovog ZUX-a, covek taman sve skopi i onda opet rasturi
Srecni ti radovi, a prolupali mora da zabiberi corbu, pa ne obracaj praznju
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
uh duga je to prica....
ukratko: moj motor je odavno bio na izdisaju, pa sam uzeo jos jedan kompletan NE koji je bio u stvarno extra stanju
prva ideja je bila da samo ubacim taj NE umesto starog, ali...
izvadio moj raspali NE iz auta i ustanovio sledece
blok odlican, tj. cilindri u super stanju, radilica ocajna, vec obradjivana na 2. specijalu (sa odgovarajucim lezecim lezajevima), 2 leteca lezaja potpuno zaribala (tako da je motor lupao kao dizel), klipovi i klipnjace OK, ali su karike pukle na 2 klipa...
da bih izbegao carinjenje novokupljenog motora, promenu saobracajne i ostale zavrzlame, odlucujem se da prepakujem sve iz tog motora u moj stari blok
e a posto vec sve to radim, hteo sam da odradim kompletan motor i da znam sta imam pod haubom i vozim se mirno malo duzi vremenski period
zato sam i uzeo sve te dihtunge, semeringe, lezajeve, kaiseve, vodenu pumpu, kvacilo, nosace motora, odradio kompletnu obradu glave i sve ostalo sto bi moglo da zadaje probleme u buducnosti
tj. od pocetnih 200eur koliko sam dao za motor, cifra se utrostrucila, ali mi nije zao jer mogu reci da cu imati kompletno sredjen motor i sve oko motora
a i naravno, morao sam nekako da operem te klipove
hvala drugari
jbt. koliko vremena je sve ovo potrajalo mogao sam da sklopim 3 motora za to vreme
ali posto pored sklapanja motora imam i drugih obaveza, dobro je da sam i do ovde stigao
ala sam ga uzupcio svaka mi cast
onda poklopac zupcastog, remenica radilice, usisna grana
fali jos karter i da se razvodna kapa dovede u red
sutra da ga vratim i auto i pomolim se da ce upaliti iz prve
Comment