Upravo sam bio do ovoga na placu ali nije njega bilo nego mu neki rodjak koji je i moj neki dalji rodjak kako se ispostavilo na kraju,pa mi je reko da ovaj glavni dolazi u 4 tako da tada dodjem.
Vidio sam cijenu za kredit je 8300 eur(prosli put kad sam bio to je bilo za kesh). nesto brzo pada .U 4 idem opet da je povedem kod majstora pa ako bude sve u redu mozda se i dogovorimo
Bio sam,i dok sam cekao gazdu da se pojavi (na kraju se nije pojavio,cekao sam ga 40 min. iznervirao se i otiso) imao sam vremena da je malo bolje pogledam i evo zakljucaka:
Enterijer je perfektan,sjedista su dobro ocuvana,nisu nimalo ofucana ili propala, sve plastike stoje cvrsto na svojim mjestima,kad se upali necuje se i ne trese s obzirom da je dizel, to me je jako privuklo,ali (uvijek ima ono ali) kad sam preso na spoljasnost primjetio sam da lim od blatobrana oko lijevog fara ima vise prostora do fara nego desni,lijeva vozaceva vrata nisu u liniji sa zadnjim,visa su za oko 1 mm,vidi se po kederima i po onim crnim trakama na krajevima vrata,sva su stakla ista,ista su godista i one oznake kvaliteta, vrata se dobro zatvaraju,i otvaraju kao nova,znaci nema ono da kad otvoris vrata ona se sama otvore do kraja,kod kvake od zadnjih desnih vrata u cosku skoro ispod gume od kedera ima mali trag od farbanja po plastici,gume su razlicite dimenzije,prednje 2 205/60 r15 zadnje 2 205/50 r15,BRABUS koje su kod tebe dimenzije jer i ova ima iste felne, Eto ti detalji me odbijaju, neznam sta da radim da li da odustajem
Bio sam sa majstorom,nema nista od kupovine,kad je upalio i otvorio haubu poce kais da mlati i cuo se bas neprijatan zvuk,majstor mi kaze da je to zatezac kaisa i da se tesko moze napravit jer ima jednog sa lancom Kappa sto dolazi kod njega i vise mu se na glavu popeo sa tim zatezacem,a novi nema gdje da kupi,jos je ta njegaova 2001. god.
A i ja sam primjetio da mu taj dolazi cesto i vazda nesto prcka oko auta (taj majstor mi je komsija i stvarno je doktor sto se tice dizela),a i malo bolje sam obratio paznju na papucice,od kvacila je skroz odrta,tako da mi je rekao da se manem corava posla,a i ko zna sta bi se jos naslo da je poso na kanal
Nisam pomocu folije. Kupio sam auto-boju, istu onu u kojoj je i auto. kao da farbam neku limariju....dao farbaru i on mi odradio. Mislim da je isao ispod spric-git. Izgleda jos bolje u stvarnosti, veruj mi Isto i za retrovizore...
Comment