I ja se slazem. Nije problem sa vesanjem nego sa putevima. Ja ne znam nikog ko je presamo malo jacu kolometrazu a da nema problema sa vesanjem. Kada sam svojevremeno kupovao silent blokove za Audio 80 dok sam bio u radnji usla su jos dvojica koja su trazila isto. Da nije Audi mozda kriv sto svima crkavaju bas na prednjem desnom tocku (koji je najoptereceniji u "reli" voznji).
Jednostavno kada se malo vozi po nasoj dragoj zemlji ukapira se sto svi mastaju o terencu (koji nikad nebih vozio).
Tako da sam siguran da Alfa nije kriva za to vec putevi ali i to kako je vozena od strane prethodnih vlasnika. Ima ljudi koji overavaj svaku rupu i nije ih briga a ja overavam povremeno i srce me boli.
Jednostavno kada se malo vozi po nasoj dragoj zemlji ukapira se sto svi mastaju o terencu (koji nikad nebih vozio).
Tako da sam siguran da Alfa nije kriva za to vec putevi ali i to kako je vozena od strane prethodnih vlasnika. Ima ljudi koji overavaj svaku rupu i nije ih briga a ja overavam povremeno i srce me boli.
Comment