Al' je veci od tebe, moze da te prebije i da ti je uzme
Total Eclipse
Collapse
X
-
Chisto da ne bude da sedim skrshtenih ruku.
Upravo sam pokupio auto, stavljeno novo clutchilo
"ACT CLUTCH KIT, HEAVY DUTY PRESSURE PLATE WITH 6 PAD RACE DISC, 20-50% MORE CLAMPING FORCE, FIRM ENGAGEMENT -- 212mm, Torque Capacity 450 ft/lbs, Includes An ACT Clutch Disc, Pressure Plate, Alignment Tool, Release Bearing And A Product Information Note, Highly Resistant To Wear And Heat, Great For Racing!. Please Allow 7 to 14 Days For Delivery."
Chuda muda, mnogo tvrdo bre
malo sam se zamislio dolazeci do kuce i poche da shtuca ko da ne znam da vozim (bash). Ili pun gas ili batali voznju style, pa da vidimo koliko cu da izdrzim dok ne vratim staro.
Comment
-
-
Cepo svaka cast na izboru kola, jbg tek sad videh temu...
Stvarno jedan od najlepsih automobila!
P.S.Da nisi mozda nekad kojim slucajem bio u Sajkaskoj ulici, nedaleko od botanicke baste?
Siguran sam da je to bas tvoj eclipse bio parkiran!
shuto-expressway.com
Comment
-
-
Hvala hvala,Originally posted by V-TecCepo svaka cast na izboru kola, jbg tek sad videh temu...
Stvarno jedan od najlepsih automobila!
P.S.Da nisi mozda nekad kojim slucajem bio u Sajkaskoj ulici, nedaleko od botanicke baste?
Siguran sam da je to bas tvoj eclipse bio parkiran!
. Ne znam, moguce, kad je to bilo?
Comment
-
-
Bilo mozda...jbg proslog leta,ne secam se bas...Ali secam se scene u ulazu.
Ima dva lifta, levo i desno.Ulazim s ribom u ulaz, gledam desno, stoji lik sa ribom ispred lifta, pozdravlja se(ti si mozda taj lik
).Ja stanem kod levog lifta i pozdravljam se sa mojom zenkom...i od prilike u isto vreme krenemo ka ulazu("ti" valjda
i ja) kad ono taj lik(ti?) ulazi u crvenog eclipsa...znaci nisam mogao da verujem.
Eclipsa sam vidjao jedno vreme u toj ulici konstantno i uvek mi krenu bale na usta!

P.S.'teo sam par puta da ga startujem da pitam dal' je turbo AWD al' mi uvek umakne...
shuto-expressway.com
Comment
-

Comment