Chisto da ne bude da sedim skrshtenih ruku.
Upravo sam pokupio auto, stavljeno novo clutchilo
"ACT CLUTCH KIT, HEAVY DUTY PRESSURE PLATE WITH 6 PAD RACE DISC, 20-50% MORE CLAMPING FORCE, FIRM ENGAGEMENT -- 212mm, Torque Capacity 450 ft/lbs, Includes An ACT Clutch Disc, Pressure Plate, Alignment Tool, Release Bearing And A Product Information Note, Highly Resistant To Wear And Heat, Great For Racing!. Please Allow 7 to 14 Days For Delivery."
Chuda muda, mnogo tvrdo bre malo sam se zamislio dolazeci do kuce i poche da shtuca ko da ne znam da vozim (bash). Ili pun gas ili batali voznju style, pa da vidimo koliko cu da izdrzim dok ne vratim staro.
Aj, ali pre toga da mi pomognesh da skinem jedno 200kila s'vozila od negde pa da bude fer. Shalim se, moze ja sam uvek za, taman da vezbam malo launch sa ovim.
Bilo mozda...jbg proslog leta,ne secam se bas...Ali secam se scene u ulazu. Ima dva lifta, levo i desno.Ulazim s ribom u ulaz, gledam desno, stoji lik sa ribom ispred lifta, pozdravlja se(ti si mozda taj lik ).Ja stanem kod levog lifta i pozdravljam se sa mojom zenkom...i od prilike u isto vreme krenemo ka ulazu("ti" valjda i ja) kad ono taj lik(ti?) ulazi u crvenog eclipsa...znaci nisam mogao da verujem. Eclipsa sam vidjao jedno vreme u toj ulici konstantno i uvek mi krenu bale na usta!
P.S.'teo sam par puta da ga startujem da pitam dal' je turbo AWD al' mi uvek umakne...
Comment