Bua, nemoj da mi prozivate Mugencheta, dobar je on, samo mu neshto neda.
Istina samo turbo je doshao, i to greshkom.
Sad ide lepo clutchilo, naleglo je izgleda, nije tvrdo u opshte, bash je onako kako je reklamirano, tako da mi je naj bitnije trenutno da stanem, shto ce reci kochnice, 4 diska (brembo busheni) i EBC "green stuff" plochice.
Ovim putem javno podsecam Mugencheta da ako nije naruchio ovo gore please do so. Now.
Skupljaju se polako stvari, evo i intercooler stigao. Nishta veliko taman da mi popuni srednju rupu na braniku. Sad da vidim kako se ovo slaze pod haubu, koliko sam shvatio za novu turbinu moracu da nabavim i J-Pipe jer je outlet na staroj u stranu dok je kod EVO III na dole (vrlo iskusno sam nacrtao to u paintu ). Od IC do usisne nemam pojma kako ove 3 cevi idu niti dokle to doseze, dal mi fali cev da zamenim ono pancirno crevo do throttle-a shto se naduvava ko zaba?!? Odoh do kola da se malo igram puzli.
Necu u sobi, na terasi manje smeta. Strpljenje, odluchio sam da ne radim nishta dok ne budem imao sve potrebne delove, plan i ljudstvo.
Ipak nisam nikad radio nishta slichno pa necu da zbrzam i neshto predvidim, veliki rad predstoji kad se sve skupi, dooosta ce mi pomoci biti potrebno, tako da se uzdam u forum kao tehnichku podrshku.
Sure, chim reshim par stvari da se ne obruka auto.
Imam neki problem sa boostom, naime obichno se deshava u trecoj, vozim normalno 2-3k rpm pun gas pochinje da shishti ali ne ubrzava, kao da se WG zaglavi otvoren?!? shift u sledecu brzinu i sve je u redu.
gledam sad i kako da uradim boost leak test, treba da se zameni i senzor pritiska na usisnoj grani, menjach...puuu posla koliko hocesh
Comment