imam u planu obrvice ali kad me ne bude mrzelo,a imam retrovizore od una i oni nisu losi i cetvrtasti su,sad je prioritet jaci motor i servo letva cim bude suske
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
majkemi lud si 100%,a kako to mislis iskombinirat,svidja mi se kao ideja,mogo bi i ja nesto tako iskombinirat,ako mi dobro razradis plan,nego od cega je to puhalo?
mislim da ovaj prvi nije od golfa,ako se ne varam,ne secam se da su golfovi imali big block engine chevrolet-MOPAR il FORD,tako da ti prva slika nije na mestu,pa neces valjda haubu pilit kez kez kez
najverovatnije od alternatora posto je na njemu mnogo manja od pogonske pa se automatski i vrti brze,pa na nju spiti pogonsku opelovu koja je veca za oko 3cm od alfine pogonske a na turbini je daleko manja pa ce se dobiti bar duplo na prenosu ako ne i vise,pa da probam,ako se u medjuvremenu ne ubaci nesto drugo,ocekujem obavestenje sta stize koja je zver u pitanju a ako je isto 1.6 trzim dalje
sta mi amblendujes evo i tebi
kod mene ti je ovako malte ne svaki dan,vecito se nesto prepravlja i doradjuje,poceo sam da pravim adaptere za pecurke filtere bice za svaki karb po jedna pecurka ,aj slikacu sutra kako izgleda
Comment