evo dajem tebi des minuta i kocu da mi napravis vizir, oces? taman da se malo druzimo...
Citroen Saxo VTS (R)
Collapse
X
-
Moz'. Ali samo crni mat...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Ima ovde kod mene u kraju radnja koja prodaje sve te folije i distribuira celom gradu, nacice se neka... Ako ne, crna je uvek opcija. Nek ti Transporter kaze sto imam fancy fen za lepljnje vizira i folija...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Ma ja stalno nesto drvim oko kola, sada jurim komoru itd., ali generalno moze kada god. Subota?"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
-
hah... u jeee, sto je oblacnooo danaaassss...
hah...
bravo alexa... odavno si trebao da dodjes ovde ali... nikad nije kasno. sad lepo sve iz pocetka, temu po temu...Originally posted by alexa106zverko, veliki pozdrav tebi i tvojoj makini!!!

dobro dosaodeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-

Comment