hehe, danas se ulogujem tri puta i svaki put drugi avatar , brate ako je ova benka presla stvarnih 27k kilometara onda kupuj odmah, samo mi nije jasno kako toliko malo.
paaa reko ti ja kani ko izbroji neka tera. izbrojao decak 5300 i otero. a sto se benke tice, ako cena bude kako valja ima se vozimo 100% a mozda bude opet neka ala ali ovaj put DOHC . idemo eM i ja da gledamo malo kasnije.
Evo kao sto dolikuje, moram kao novi (ponosni) vlasnik da nastavim ovu temu
Vuce, sto "francuz... nikad vise..." ? Nemoj da me brines, molim te Taman sam mislio da sam uzeo savrsen auto, a ti tako...
Vidim da ima dosta ljudi koji jos ne znaju da je Vuk prodao auto, pa se cude i zagledaju ko to vozi makinu... Sinoc je bas pokusavao da me stigne jedan decko sa hondom , da bi na kraju stao pored mene na semaforu i pitao me da li sam od Vuka kupio auto... Bas je prepoznatljiva masina, nema sta. Zbog toga mi je zivot kraci za godinu dana - neko je Vuku javio da sam parkirao kod undergrounda, a on meni da mi pauk nosi auto (prvog dana kad sam ga uzeo). Trcao sam kao lud do kola pritom razmisljajuci "samo da nesto ne ogrebu ili ne ulube". Sva sreca, auto je bio tamo.
E da, ne kocim ja u krivinama, bez brige, to je bila samo jedna losija procena, jos nisam poznavao auto...
Uh, evo prvih problema sa masinom...
Pocelo nesto da se cuje iz menjaca. Prsli lageri na diferencijalu, lager na snopu i napukla viljuska. Zamenjeno, valjda je sad ok...
Da li neko ima ideju zasto je stavljen zadnji lonac od honde cbr 600? Rekli su mi neki ljudi da je to cista glupost i da stavim drugi lonac.
Bash smo ti danas gledali auto i Zhileta kako neshto shrafi
Pa realno taj auspuh pitanje je dal sluzhi.Al ako imash vishta parica lepo na dyno pa izmerish kolko konja ima sa tim loncem pa onda odesh kod auspuhdzije i stavish drugi normalan,izmerish i odmah znash na chemu si.Jbg ****nije je ali shta cesh.Meni se chini da je to glupo malo s obzirom na fi na auspuhu!
Nadam se da mu niste smetali dok je radio
Sta mislis da je glupo, da menjam lonac ili da ne menjam. Fi nije veliki, nema ni 2 cm... Jedino sto se bas lepo cuje, ali ako mi gusi auto...
Pa pazi tebio ej fi auspuha recimo 50mm a ulaz na lonac 20mm i tako ceo lonac.Skoro pa sam siguran da ga gushi.Stavish mu bre neki japan style top pozadi ima da se chuje johs bolje i jache
Inache morali smo malo da mu smetamo chisto da razbijemo monotoniju
Comment