Dzimi...sto si skinuo MOMO nalepnicu....jel si zatamnjivao celu soferku?
Citroen Saxo VTS (R)
Collapse
X
-
Drugo pitanje Dzimi....jel vidis ti nesto kroz ta staklaja juce prolazio i nista se ne vidi
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Obzirom da su sva stakla zatamenjna, razlika se i ne vidi, te bi mogao da prodje kao fabricko zatamnjenje
Izuzteno su dobre folije i razlika je stvarno minimalna iznutra, a spolja je druga prica, pogotovo ako svetlost bije u auto, onda reflektuje svetlost, ne upijaju je.
Stigla plata upravo, pa se razmisljam dal' za vikend da svratim do njih i uradim isto sto i zverko, ali mislim da ce pre toga biti jedna poseta da vidim kakve sve folije imaju, cisto da vidim razliku izmedju najsvetlije i ove od 35% (koja ce cini mi se leci na moj auto)
Comment
-
-
sam ti svrni da ti pokazu sta imaju i naravno, ne zaboravi da trazis da ti pokazu srebrnu. meni kad su radili soferku bio je jedan novi svift bele boje kome su stavili tu novu i izgledaaaaaa bruka...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
rade na zakazivanje a ja sam tamo otiso po preporuci IvanaT. kontakt dobijas sutra posto mi je vizitka u kolima a sad me mrzi da izlazim i uzimam. pa bre vido si auto u Vrbasu ima ga na slikama i na klipovima.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Ja kod njih vec par godina vozim sve svoje automibile i uvek sam bio zadovoljan kvalitetom, sto je danas prava retkost. Nikada se nijedna folija nije odlepila ili dobila "baloncic", tako da ce uvek imati moju preporuku.
A ti Vuce, sutra peri auto i daj sveze fotke.
Comment
-
-
da znas da ocu posto si me i ti udostojio posta u mom topiku...
sutra prem slikam i sve po redu
evo ja sliko, malo me svetlo zezalo ali nisam mogao da biram bas mnogo vreme posto sam imo obaveze tako da je ovo ispalo na brzinu...
a ustvari, sa druge strane ulice je bilo ovo i sve vreme mi kvarilo koncentraciju a i inspiraciju...
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
DEzimi....nece ti smetati da prokomentarisem Audija posto se i ti palis na njega
Auto je VR!To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment