Citroen Saxo VTS (R)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shonsy
    CBC Senator XXL
    • 11.05.2007
    • 1391
    • London/Beograd
    • Honda CBR 125R

E brate moj... Tako je mnogima koji kupuju polovne automobile preko 5 god stare. Samo sto neko ima vise, a neko manje srece. Nego, ako ti se pri startovanju motora desava da obrtaji naglo skacu i padaju, cesto i da se motor ugasi i neravnomerno radi, zaprljan ICV(tzv.motor ler gasa) moze biti jedan od uzrocnika. Treba sve proveriti, ne samo da bi ti bio sigurniji u auto vec i on u tebe...

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

Uyebao si ga na ko zna koliko mesta.. . Pumpa za gorivo riknjava kada ostajesh bez chorbe jer se hladi gorivom... Pa povuche mulj... Uzasss...
      Cekaj, kako moze da crkne pumpa za gorivo a da mi auto radi?

...i neravnomerno radi, zaprljan ICV(tzv.motor ler gasa) moze biti jedan od uzrocnika...
      A jes, cuo sam i ja za te ler motore

Comment

• Vukasin
        CBC Senator XXL
        • 19.10.2006
        • 528
        • BGD, Padina

Ako mislis na step motor, nema tu ciscenja, samo promena...

Comment

• Spooky_karaburma
          CBC Veteran
          • 07.03.2007
          • 175
          • Beograd,Karaburma

e da cisto da dodam,po meni jedan od najlepsih u BG-u,video sam ga par puta u gradu a i na skupu,svidja mi se kako se cuje,svaka cast!!!
          BlindmanMotorsport

Comment

• g60
            CBC Senator XXL
            • 20.10.2006
            • 1011
            • Vrachar je majka ;)

Pa pumpa za gorivo se hladi tako sto kroz nju prolazi bemzin
            Kada ostanesh brez goriva, pumpa povuche mulj iz rezervoara... Zatim zapushi sito i ako ne crkne oma, muchi se do usijanja pa krepa...

U instalaciji onda nemash dovoljan pritisak za motor...
            Kapish? A tu negde izmedju se i filter goriva mozda nagutao g0vana

da ne pominjem neke senzore i sonde ako ih ima...
            Pravac dijagnostika da ne napravish veci belaj

Comment

• Vukasin
              CBC Senator XXL
              • 19.10.2006
              • 528
              • BGD, Padina

Otidi do Srdjana gde je auto i odrzavan, samo sto je sad u guzvi, ali bar da vidi o cemu je rec... On svakako poznaje taj auto bolje od nas (Mislim posto Vuk nije tu da te posavetuje).

Comment

• skijash
                CBC Senator XXL
                • 07.09.2007
                • 1354
                • Beograd
                • wrx

Originally posted by g60
                Pa pumpa za gorivo se hladi tako sto kroz nju prolazi bemzin
                Kada ostanesh brez goriva, pumpa povuche mulj iz rezervoara... Zatim zapushi sito i ako ne crkne oma, muchi se do usijanja pa krepa...
                Sve to znam, ali pumpa se normalno cuje, auto i dalje radi, tako da tesko da je to. A sa zapusenim filterima je obrnuto, bolje radi na nizim obrtajima, a na visim zeza...
                Originally posted by Spooky_karaburma
                e da cisto da dodam,po meni jedan od najlepsih u BG-u,video sam ga par puta u gradu a i na skupu,svidja mi se kako se cuje,svaka cast!!!
                Hvala, hvala!

Idem na dijagnostiku ovih dana pa cemo da vidimo.

Comment

• skijash
                  CBC Senator XXL
                  • 07.09.2007
                  • 1354
                  • Beograd
                  • wrx

Sexo oziveo
                  Lexia kaze (bejah na dijagnostici) lambda sonda, step motor i jos kojesta...
                  A kvar je bio vrlo zajeban i sastojao se od mnogo malih kvarova na jednom mestu.
                  Da li ste spremni?
                  Bile su pukle neke od zica koje dolaze do lambda sonde. Zile ih zakaci, greske pobrisasmo i nema ih vise
                  Auto progledao i samo plete

Comment

• g60
                    CBC Senator XXL
                    • 20.10.2006
                    • 1011
                    • Vrachar je majka ;)

Sad opet punu gashcinu od semafora do semafora

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

Originally posted by g60
                      Sad opet punu gashcinu od semafora do semafora
                      Tako je! I nemoj slucajno da ga skidas sa blokade!

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

auuuuu... odem na dest dana i vidi sta se ovde radi... decaku, to nije auto za tebe i sad mi je bas krivo sto sam ga bas tebi prodao posto si poceo bas da kakish. auto i dalje ima ferodo racing plocice ali pozadi. napred su bile sparco onda kada si prvi put gledao auto ali su promenjene dan dva pre nego da ga uzmes sto sam ti i rekao. e sad, zasto je stavljen delphy od 30e a ne sparco od 80. pa zato sto su diskovi odsluzili svoje, bar sto se mene tice a neko bi ih vozio jos dve zamene. kada sam teo da promenim sve, posto sam naravno ostao sklroz bez kocnica, pojele se sparco, eM mi je nasao ATE komplet za 100e. meni je to kocenje od 100e bilo qu*ac i hteo sam da porucim Omni diskove i Sparco plocice ali posto je na to moralo da se ceka ko zna koliko da stigne iz italije stavio sam privremeno te koje sad imas i ne vidim u cemu je problem, jel koci, koci... ja sam sa tim autom presao nepunih 20k sto i sam znas imas tamo zapisano i to takve voznje kakvu ti ne mozes ni da zamislis pa me nikad nista nije zezalo osim kad padne kisha i prodjem koroz neku barushtinu pun gas. u svakom slucaju, rekoh ti da procitas moje predstavljanje auta pa ce ti neke stvari biti jasne. ja sam njega kupio kao VTS sa 130ks po prici predhodnog vlasnika sto se ispostavilo netacnim i jos mnogo sto sta kako npr diskovi od xsare, pa nisam kukao da me je izbaroniso. dakle ja to nisam proveravao posto me nije zanimalo bas toliko a auto je kocio za sve pare. elem, ono sto znam jeste da si kupio auto u vidjenom stanju po meni besprekornom , tj bez i jene mane, sve je radilo, sve bilo na svom mestu. ja nikad, ali nikad nisam trosio pun rezervoar nego cim dodje na pola ja punim vrh i tako sa svakim autom i cini mi se da sam ti i to napomenuo. u svakom slucaju, kako ti njega budes vozio tako ce on trebe da bije po dzepu pocev od postrosnje pa sve ostalo. zadnji lonac ima ulaz 50 i celom duzinom je 50 osim izlaza koji je nesto manje, ne znam tacno koliko. ako ga budes otvarao auto ce da urla i neces moci da ga vozis na velikim obrtajima ali ce naravnom imati sexy zvuk na niskim. ono sto mozes da uradis a da te najmanje kosta jeste da otvoris taj posto se moze rasklopiti i prosiris mu izlaz tj skines to suzenje na izlazu.
                        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• skijash
                          CBC Senator XXL
                          • 07.09.2007
                          • 1354
                          • Beograd
                          • wrx

Uh, samo polako, brez svadju
                          Nista te nisam vredjao, i zato nemoj da se ljutis bzvz. Samo sam rekao da nije bilo potrebe za pricama da ima diskove ove ili one... Ti nisi to rekao kao "rekao mi prethodni vlasnik da ima..." ili "mozda ima" nego "ima...". Razlika u velicini diskova je ogromna - ti od xsare vts su duplo veci. Ja bi auto kupio svejedno, i da sam znao da ima obicne diskove jer to nije stavka zbog koje se odustaje od auta koji je u super stanju i za kog znam da je besprekorno odrzavan. Zato i nisam uzeo onaj iz panceva nego ovaj tvoj.
                          Ovo sto se desilo sa menjacem, jbg, mekani su im menjaci, presao je podosta i bas sam ja naleteo u pravom trenutku Za to niti sam krivio tebe niti sebe. Kola pazim kao oci u glavi... A ovo sa lambda sondom ne racunam kao kvar.
                          Tako da - samo opusteno

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

druze, ne ljutim se ja samo se cudim. imas auto u gradu ko retko ko ima i sa toliko prepravki i dodataka pamet da ti stane zato nemoj da se vatas za gluposti vec gledaj to sto imas i stavi na papir sta sve ima pa vidi kolko si u plusu tj kolko bi rebao da das da bude bas takav kakav jeste. kako si krenuo kapiram da ces da kukas i kad ti se guma bude probusila a imas uato sa novim gumama. uostalom, ovo je jedan od naj posecenijih topika ili ti sa naj vise pisanija. nemoj da te mrzi pa procesljaj malo, imas istoriju celu u kojoj se sve pominje osim kavarova na njemu.

Comment

• skijash
                              CBC Senator XXL
                              • 07.09.2007
                              • 1354
                              • Beograd
                              • wrx

Eh, ne preteruj... Samo mi bezveze sto sam mogao da ispadam glup da sam pricao ljudima sta sve ima, pa neko pogleda i kaze mi - ma daj ne seri.
                              Opet da ponovim, to nije stvar zbog koje bih odustao ili kupio kola.
                              Nego, ako se vec ne ljutis onda da ti jos jednom pohvalim bivsi auto, svi zivi se okrecu po gradu
                              p.s. Topik sam citao davno pre razmisljanja o kupovini drugih kola (tj. saxa)

Comment

• zverko
                                CBC Senator XXL
                                • 19.08.2005
                                • 7085
                                • BGD
                                • Audi A4

pa aj reci mi sta to nema a reko sam da ima. diskovi od xsare i sparko plocice... ok... nema...da si kupio prvi put kad si gledao auto imao bi. ima brate u boban centru da se poruce 74e + Omni diskovi 194e ako ti je vec to toliko bitno. drugo sta to nema a reko sam da ima??? imas ferodo racing pozadi 101% eto sa tim mozes da se pofalis. imas ebach opruge napred i ebach distance na sva cetri tocka. meni je predhodni vlasnik rekao da je pozadi koni vesanje pa sam posle par meseci shvatio da nema pa se nisam opteretio time sto sam ispao glup u drustvu. jedno znaj da ni jedan saxo u gradu nema sve to sto tvoj ima. a svi ti koji pljuju taj auto su zevali ko blesavi kad ga je milos izlozio na MOMO standu jednom prilikom u batajnici. zato cuti kenjaj i brzine menjaj i kao sto rekoh, ako ti se ne svidja ime delphy kao sto se meni nije svidela cena od 100e za ATE nego sam teo da dam 260 za Omni Competition + Sparco , ti menjaj. ima i brembo za njega, ako oces dacu ti link.
                                poz

Comment

Working...
                                X