Potraga je zavrsena!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spanjeli
    CBC Senator XXL
    • 17.09.2005
    • 532
    • Nis

Potraga je zavrsena!

Evo posle skoro dva meseca trazenja alfice juce mi se ostvarila zelja i postao sam vlasnik jedne Juniorke
    Posto trenutno nemam bas puno vremena a i to malo slobodnog koristim da je provozam tako da nisam stigao ni da uslikam auto posteno,ali evo nekih slika sa auto puta a uskoro ce biti jos samo da je operem

Auto je 2000god po saobracajnoj tj. 1999 po eEPER-u presao je 130k km pravih i ima klimu,abs,ep,servo,airbag... i ide mnooogo lepo,na nekih 170 pocinje da se trese volan ali to je reseno balansiranjem tako da je sad super!!! Ispod je totalno suv kod menjaca i motora i kvacilo radi super,auto startuje i drugoj brzini ,mislim tako sam srecan a plasio sam se da ce 1.4 biti preslabo za mene
    Ima tu i puno sitnica koje me nerviraju,pre svega neki cudan zvuk koji se cuje kao neki lezaj u alternatoru ali nisam siguran,a mislim da nije ni varijator...videcemo kad je oteram kod majstora
    Mozda uskoro treba da promenim i prednje plocice ali odusevljen sam kako auto koci
    Sve je nekako super utegnuto i to me najvise raduje,motor radi izuzetno mirno na 900rpm,jutros kad sam ga upalio radio je 45 sek,na 1200rpm i posle pao na 900,to je verovatno ok.prima gas od nule bez ikakvog gusenja,seckanja i sl. ma nema stvarno sam zadovoljan...
    Eto toliko za sada,uskoro jos detalja,jos slika...Pozdrav i hvala GT-u na savetima
    Originally posted by Sheta_Junior
    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
  • Mladen_zr
    CBC Član
    • 21.03.2007
    • 10
    • Zrenjanin

Auto je PRELEP, ali stvarno! Nikad ne bih rekao da 145-ici tako dobro stoji crna boja!

Svaka cast na kupovini

Comment

• Darth Nihilus
      CBC Senator XXL
      • 13.04.2005
      • 417
      • Srbija, Paracin

?estitke. Nije taj 1.4TS tako slab, ali može to i bolje !
      Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• VOR75
        CBC Veteran
        • 10.02.2007
        • 134
        • BG

Cestitke i od mene,

Samo napred. Vozaj je u zdravlju i veselju, a kada se naviknes na nju, Hauba se digne, izvadi se taj 1.4, poljubis ga, prodas ga i onda stavis 2.0 . Pa da vidis.

Sto bi rekao moj jedan drugar nema srece ispod 1.8 .

Pozdrav i jos jedno cestitke

Comment

• QV lale
          CBC Senator XXL
          • 09.11.2005
          • 734
          • Zrenjanin (klek)

Ako ti je slaba probaj da menjas sa Srdjanom posto je njemu njegova jaka
          Cestitam !!! jaako je lepa!!!
          ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• dekideki
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1914
            • Beograd

pogledaj naslovnu stranu

u dnu imas Alfa Corse listu sa poligona.

*pogodi koji motor je imao prvoplasirani ispod haube? pomoc: Milos, sad ima 155 V6...

cestitke na odlicnoj kupovini!
            .

Comment

• BRABUS
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2004
              • 2399
              • London

Svaka cast !!! Ekstra izgleda

Da te dugo sluzi

Comment

• spanjeli
                CBC Senator XXL
                • 17.09.2005
                • 532
                • Nis

Hvala lepo,puno hvala na cestitkama!
                Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• srdjan_p
                  CBC Senator XXL
                  • 01.12.2004
                  • 1915
                  • ZR

Svaka cast matori!
                  Gledao sam i ja jednu takvu ali nisam ima para za nju...

Comment

• GT
                    CBC Senator XXL
                    • 01.12.2006
                    • 337
                    • Beograd

Nek ti je sa srecom i sve ostalo uz to sto ide...

Kako rekoh, prvi put vidim stare branike i tablu sa novim motorom, ali verovatno zato sto je Junior!

Odlicna je, meni se svidjaju te felne, ako budes hteo da ih menjas imaj mene prvog u vidu! =]
                    "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• spanjeli
                      CBC Senator XXL
                      • 17.09.2005
                      • 532
                      • Nis

Konacno sam je oprao

I na kraju ponosni vlasnik

Comment

• Sasha
                        CBC Senator XXL
                        • 04.10.2004
                        • 4126
                        • Novi Sad

Cestitam jako lep primerak.
                        www.arcs.org.rs/forum

Comment

• dekideki
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2005
                          • 1914
                          • Beograd

lepotinja
                          odlicno izgleda!

1. operi motorni prostor, ima delova koji bas znaju da zasijaju
                          2. baci okvire za tablicu ruzni su za sve pare... stavi prst preko tablice pa onda pogledaj koliko je su okviri upropastili izgled auta
                          .

Comment

• starac vujadin
                            CBC Senator XXL
                            • 27.08.2005
                            • 2617
                            • Stari grad

Cestitam, izgledas srecno i zadovoljno...Stavi novi znak napred, ovaj je izgleda izbledeo...ili mi se cini od sunca.

Comment

• spanjeli
                              CBC Senator XXL
                              • 17.09.2005
                              • 532
                              • Nis

operi motorni prostor, ima delova koji bas znaju da zasijaju
                              Necu to da radim,plasim se da ne ostetim nesto elektriku a i vise volim da se vidi onako blaga prasinica

baci okvire za tablicu ruzni su za sve pare... stavi prst preko tablice pa onda pogledaj koliko je su okviri upropastili izgled auta
                              Ne mogu da verujem kako ti nista ne promakne bas sam se razmisljao da li da je slikam sad ili kad promenim tablicu,napravim migavac ali rekoh ajde mozda nece da primete tu ce doci mala tablica koju cu napraviti od pleksiglasa, a ovo sra... od tablice ide sa branika

Stavi novi znak napred, ovaj je izgleda izbledeo...ili mi se cini od sunca.
                              Jeste izbledeo je,uskoro ce valjda biti neki drugi,ali od 3 komada koje imam nijedan ne odgovara

Comment

Working...
                              X