Potraga je zavrsena!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spanjeli
    CBC Senator XXL
    • 17.09.2005
    • 532
    • Nis

Evo malo svezijih fotki,malo sam tuning-ovao prednju masku pa rekoh da vidim da li vam se svidja?

Originally posted by Sheta_Junior
    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Majstor BOB
      CBC Senator XXL
      • 27.04.2006
      • 340
      • Zemun

Šta reeeeeeeeećći.. .? Auto iz kataloga!!

Fantastično
      Astra GSI

Comment

• Ivvan
        Moderator
        • 29.09.2004
        • 1574
        • Nis
        • SAAB 9000

Lepo izgleda, lepa je bila i do sad, sad je samo malo prepoznatljivija.
        Verovatno uzivo lepse izgleda, doduse ja je jos nisam video

Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• milannik
          CBC Senator XXL
          • 23.12.2004
          • 1455
          • Niš

Ja je vido pre par dana, reko koj ovo alfista ofarba gril, izbacice ga iz kluba
          Salim se, lep auto vidjam ga stalno u saobracaju, tak sad skapirao da je to taj.
          Nego, a da stavis na sred tog grila neki alfa znak koji vuce na crveno, da ima, sto bi reko dekijev klinac, nosic (mozda ne zvuci tako, ali sam ozbiljan).

Comment

• spanjeli
            CBC Senator XXL
            • 17.09.2005
            • 532
            • Nis

doduse ja je jos nisam video
            vidjam ga stalno u saobracaju
            Ja retko idem negde bez auta...

da stavis na sred tog grila neki alfa znak koji vuce na crveno, da ima, sto bi reko dekijev klinac, nosic (mozda ne zvuci tako, ali sam ozbiljan).
            Mislim da je sasvim dovoljno to sto sam joj stavio ovaj novi znak umesto onog izbledelog...
            Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• alf
              CBC Veteran
              • 26.01.2007
              • 156
              • Marinkova bara

Maestro extra je .Naročito mi se sviđaju zvučnici sa tim hrom detaljima, kako su se uklopili u enterijer.Razmišljao sam kako bi se uklopili kod mene sa hromiranim cajgerima i otvorima za ventilaciju,ali sada kada sam video kako stoje kod tebe, ubacujem ih odmah.

Comment

• spanjeli
                CBC Senator XXL
                • 17.09.2005
                • 532
                • Nis

Uh pazi,zajebano se stavljaju,mislim zvucnici lako ali maska...pa recimo da treba da se pomucis malo...

Comment

• spanjeli
                  CBC Senator XXL
                  • 17.09.2005
                  • 532
                  • Nis

Evo jos jedne prave ljubiteljke Alfi, jes` da ne poseduje svoju Alfu ali bitno je da voli moju...

Comment

• Majstor BOB
                    CBC Senator XXL
                    • 27.04.2006
                    • 340
                    • Zemun

ali bitno je da voli moju...
                    Alfu ili ...

šala naravno.. nego.... sudeći po ovim slikama... oćeš ti na robiju ili... opet šala..

Lepo momčiće leeepoooooooo.. blago tebi
                    Astra GSI

Comment

• spanjeli
                      CBC Senator XXL
                      • 17.09.2005
                      • 532
                      • Nis

Alfu ili ...
                      Naravno Alfu...ccc stvarno si za
                      Devojcica stvarno voli da se slika a ja volim Alfu pa rekoh da spojim lepo i korisno...

o?eš ti na robiju ili...
                      valjda se za iznad 16 ne ide u zatvor...

Comment

• 230
                        CBC Senator XXL
                        • 02.04.2007
                        • 775
                        • Semberija

155+75=230
                        VIVA LA VITA!!!

Comment

• BRABUS
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2004
                          • 2399
                          • London

Ma sta ima veze, u Srbiji se ni za vece stvari ne ide u zatvor

Lepe slikice

Comment

• spanjeli
                            CBC Senator XXL
                            • 17.09.2005
                            • 532
                            • Nis

Evo po uzoru na SrdjanaP probao sam i ja malo da usnimim svoju lepoticu,ono jes` da nije 1.7 ali sta da radim...
                            Inace malo mi je proklizao u startu zbog vlaznog kolovoza ali ni ovo nije lose,u pitanju je bulevar u Nisu pa nisam mogao bas da budem opusten kao da nema nikoga...

Comment

• srdjan_p
                              CBC Senator XXL
                              • 01.12.2004
                              • 1915
                              • ZR

Nije 1.7 ali ovo uopste nije lose, mozda sekund-dva sporije od moje!

PS
                              Ne znam da li ima negde neki 1.4 motor da ovako ide...

PS2
                              Moracu dogodine ovu moju da menjam za TS-a...ovo boxer cudo je bre mnogo nepredvidljivo i dere ko ludo, mislis nece da povuce a kad dohvati obrtaje onda popizdi, pre neki dan nestane mi plina pa prebacim na benzin i izlazim na glavnu ulicu i udri po gasu a ja majmun zaboravio da to na benzinu ne sme u prvoj, ono vristi urla kuca blokadu bezi prema trotoaru, ljudi beze sa trotoara ne znaju sta se desava, izlazim na pravac ja druga gas ono malo klizavo pa pa opet blokada ma ludnica, ja sam se usro a mogu da zamislim one ljude pored puta A da vam ne pricam kako sam isprepadao klinku neku za vikend, doso po nju i idemo do grada da se nadjemo sa drustvom nekim i ja vozim polako a ona kao "e kasnimo"...a ha u redu, skloc na benz, prva druga treca pa skretanje ulevo pa u drugu pa opet pun gas i onda njena faca i kao "e dobro pa ne kasnimo bas toliko, stici cemo" a ja

E da spanjeli ajd molim te proveri to za tvorza i starije maloletnice...

Comment

• spanjeli
                                CBC Senator XXL
                                • 17.09.2005
                                • 532
                                • Nis

Care bre,stalno se zalis da je taj tvoj boxer suvise jak,ja bih tako zeleo jedan 2.0TS pa mislim da bi mi i to bilo posle nekog vremena slabo

A da vam ne pricam kako sam isprepadao klinku neku za vikend
                                Cccc,znam ja sta ti `oces,da isprepadas tu klinku pa je onda kao tesis,"spusti glavu na moja....ramena" i te fore

Sto se tice tvorza,ne mozes da ides ako mala ima 16 i preko......a mozda i mozes

Comment

Working...
                                X