Znam i mnogo mi krivo zbog toga ali sam bas u nedelju isao po auto,nadam se da ste se lepo proveli,bice jos prilika valjda
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Mogo bi da se otvoris da mi das jedan znak za 155. Pozz
Nema problema ali stvarno su ruzni,vise idu na zeleno nego na zuto,to od neke stare 33-ke
Koliko para ako nije tajna? Da li je nesto radjeno od servisa?
Platio sam je 4100 i plus mp3 sa daljinskim koji je star 5 dana 100e znaci 4200e,od servisa je promenjeno ulje pre 3000km i stvarno je izgleda tako,boja mu je nekako prozirna,e sad ja bih trebao da promenim prednje plocice i eventualno kais i spaner koji su promenjeni na 100k a sada je 131k,to je sto se tice mehanike,e sto se tice limarije,treba da se podigne prednji branik na desnoj strani(to nije strasno,cak se na slikama i ne vidi),da se ubaci plastika na levom migavcu,i da se ispolira ceo auto,ima puno sitnih ogrebotina kao od nekog siblja,ali sve cu to da predstavim u adekvatnoj temi,pa ce te vi lepo da mi pomognete vasim savetima,valjda
I jel si ovo ti na slici ili brat ?
Ja sam na slici,sto?
E da, molim te skini ovaj okvir tablice, znaci uzasan je
Polako,cekam da mi naprave malu tablicu od pleksiglasa,bice prelepa!
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Da li moze da se stavi prednja maska od 146 na moj auto i branik od ove redizajnirane 145 sa okruglim maglenkama?
Kako se skida prednji znak sa haube?
Iskreno,ovo mi se ne svidja uopste,ja sam mislio na masku od 145 ili 146 iz 2000-2001god
Uh,hebeno si u pravu ali je tad bila jedini izbor...
Comment