Potraga je zavrsena!
Collapse
X
-
Evo resio juce da ofarbam celjusti i mogu da kazem da ima prilicno posla i da sam izgubio ceo dan
Prvo sam ih presao tri puta farbom pa dva puta bezbojnim lakom,uspeo sam da uradim samo zadnja posto mi je nestalo spreja za prednja pa cu i njih uskoro,LM ovako je izgledalo ranije:
Pa onda puno struganja i ciscenja glodalicom,iznenadio sam se da su mi kljesta bila sjajne boje kad su bila nova...
Pa onda je to pocelo da se sklapa sve polako
I to je onda to
Naravno isto tako i na drugoj strani
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Tako sam se i sjebo...Mislio da će mi biti dosta 400ml farbe,ofarbao sam ih bio sve ali sam zadnja samo jednim slojem...Ona je palo još 400ml od kojih sam možda 100ml potrošio da bih zadnja prešao još dva puta.
Ja nisam stavljao lak,prelakiraću kada stavim nalepnice.
A majstor mi je uzeo 3000din samo zato što mi je auto prenoćio na dizalici!Iako nije imao nikoga sem mene...
Mada ne žalim ni tih 4600din koliko me je sve ukupno izašlo....
I tebi će se taj utrošeni dan sigurno isplatiti
Comment
-
-
Posla je mnogo vise nego sto se ocekuje,najzeznutija je priprema,znaci skidanje masnoce i prljavstine,skidanje plocica,diskova,probao sam cak da skinem i komplet onaj drzac ali na zalost nisam uspeo,izgleda da je to bas zapeklo...sve u svemu dobrih 6sati je otislo na zadnje tockove,kako li cu sa prednjima ne znam ni sam,mislim u sustini je sve prosto ali treba samo vremena dok se sve poskida i vrati...
@Damjan Sprej mi je bio vec napola istrosen posto sam ga kupio za neku drugu stvar nevezano za auto,zamisli kad bih potrosio 400ml na ovako male celjustiza prednje ce vec biti druga prica,one su duplo vece
@BBeauty Nalepnice nece ici pozadi jer nema mesta gde bi se nalepile,za napred cu videti ako ne odskacu puno...ali dovoljno je sto si ti dao pohvalu,one tvoje su ispale extra!!!Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Evo ovde mozes da vidis nalepnice,ali kod mene nema tako ravna povrsina da ih zalepim...
@flavio
Ovo je u planu
felniceOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Ups,pogresan copy/past to sam gledao nesto drugo
sad je ispravljenoOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Flavioja cu one silver a ne ove tamne
Comment
-
-
[quote="spanjeli"]Evo ovde mozes da vidis nalepnice,ali kod mene nema tako ravna povrsina da ih zalepim...
Lepo izgledaju nalepnice ali kako doći do njih
Comment
-
Comment